Γιώργος Δουβίτσας: Απολογισμός πεπραγμένων του ΔΟΠΑΠ


Με επιστολή του ο πρώην πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, παραθέτει τον απολογισμό των τελευταίων 2,5 ετών, από τον Σεπτέμβριο του 2014, τότε που ανέλαβε την προεδρεία του Οργανισμού, μέχρι και σήμερα που καλείται να παραδώσει την θέση του στο νέο πρόεδρο Σπύρο Λουκάτο.


Αναλυτικά η επιστολή του κ. Δουβίτσα αναφέρει

Κύριε Δήμαρχε,

Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στον στίβο της ελεύθερης αγοράς σε υψηλές θέσεις ευθύνης, διαχειριζόμενος πολλές δεκάδες εκατομμύριων ευρώ, υπέρ εργαζομένων, συνεργατών, πελατών και καταναλωτών, με στόχο την ηγετική θέση προϊόντων και υπηρεσιών, το τιμόνι του ΔΟΠΑΠ ήταν για μένα αφενός μία τιμητική πρόσκληση και αφετέρου μία νέα πρόκληση. Είχε ένα ευρύ και σύνθετο πεδίο δράσης στο οποίο και ανταποκρίθηκα, τιμώντας εσάς αλλά και την ψήφο των δημοτών στο πρόσωπο μου, στις τελευταίες νικητήριες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά την απόφαση της 14ης Μαρτίου 2017, του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου για νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΑΠ, παραδίδω τον Δημοτικό Οργανισμό σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που τον παρέλαβα και ο βαθμός επιτυχίας του έχει κριθεί θετικά από τους πολίτες του Δήμου μας.

Ευχαριστώ θερμά τον τέως Δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία 2,5 χρόνια, τους αντιδημάρχους και τα στελέχη της παράταξης, τους δημότες, τους συνεργάτες μου, όλους τους αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του Δήμου μας, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, την σχολική και μαθητική κοινότητα, τους εργαζομένους και τις δομές του ΔΟΠΑΠ, του Δήμου, του οργανισμού Φιλίππου Καβουνίδη, τους συνεργάτες μου εκτός Δήμου αλλά και τα στελέχη της αντιπολίτευσης που στήριξαν στο Δημοτικό Συμβούλιο τα τελευταία χρόνια τις εποικοδομητικές για τους συμπολίτες μας προτάσεις του ΔΟΠΑΠ. Όλοι με υποστήριξαν και συνετέλεσαν στη δυναμική άνοδο και παρουσία του ΔΟΠΑΠ στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.

Δηλώνω όμως ότι θα συνεχίσω ως ενεργός πολίτης να ασχολούμαι με τα κοινά του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και θα είμαι αρωγός στο έργο ανάπτυξης του.

Παραμένω επίσης κοντά σε ανθρώπους που γνώρισα καλύτερα και με τους οποίους με συνδέει κοινή αγάπη για τον τόπο, κοινή αγωνία για το μέλλον του και κοινή θέληση να τον πάμε μπροστά.

Παραθέτω απολογισμό έργου ΔΟΠΑΠ των τελευταίων 2,5 ετών. Επισυνάπτεται αρχείο.

Τέλος, εύχομαι θερμά στον νέο πρόεδρο κο Σπύρο Λουκάτο και το νέο διοικητικό συμβούλιο ΔΟΠΑΠ, καλή επιτυχία στο έργο τους.

doubitsas_pepregmena_dopap

Με τιμή,

Γεώργιος Δουβίτσας

-Εμπορικός Διευθυντής

-τέως Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ (Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Ραφήνας Πικερμίου)

Δείτε ΕΔΩ σε μορφή αρχείου pdf, αναλυτικά τον απολογισμό των πεπραγμένων από τον Σεπτέμβριο του 201 έως τον Μάρτιο του 2017

 

Δείτε επίσης
iRafina