Πρόσκληση σε ημερίδα για την «Παραγωγική ανασυγκρότηση & Ελληνική ιδιαιτερότητα»


Το Ινστιτούτο Συντηρητικής Πολιτικής και η Κοινότητα Διαλόγου «Σύνθεσις», υπό την αιγίδα του τμήματος AHEPA HJ-1 Αθηνών, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν, με θέμα «Παραγωγική Ανασυγκρότηση και Ελληνική Ιδιαιτερότητα» την Τρίτη, 4 Απριλίου και ώρα 18:00 στο Webster Athens Cultural Center (Μάρκου Αυρηλίου 5, Πλάκα, 10556).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΣΤΟΧΟΣ
Συζήτηση για την οικονομική ανόρθωση και μεγέθυνση της Ελληνικής Οικονομίας, μέσω της επισήμανσης βασικών προϋποθέσεων για την διαμόρφωση ενός πλαισίου παραγωγικής ανασυγκρότησης, το οποίο δεν θα καθίσταται βιώσιμο εξετάζοντας αποκλειστικά τα κύρια μεγέθη της οικονομικής επιστήμης, αλλά παράλληλα θα υπολογίζονται οι ιδιαιτερότητες της ελληνικής κοινωνίας, τα ιστορικά βιώματα και οι συνθήκες του ελληνικού λαού, όπως αυτά διαχρονικά έχουν αποτυπωθεί στις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές δομές της πολιτείας.
Το εγχείρημα μας υπερβαίνει κομματικά και ιδεολογικά στεγανά και αποσκοπεί στην κατάθεση απόψεων κινούμενων από διαφορετικές αφετηρίες, φέρνοντας μαζί καταξιωμένους επιστήμονες από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Webster Athens Cultural Center, Μάρκου Αυρηλίου 5, Πλάκα, 10556 (πλησίον Ρωμαϊκής Αγοράς). Η περιοχή είναι προσβάσιμη μέσω των Σταθμών του Μετρό Μοναστηράκι (Γραμμές 1 και 3) και Ακρόπολη (Γραμμή 2).
Παρακαλείσθε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική εγγραφή για να κάνετε προ-κράτηση της θέσης σας στην ημερίδα, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, κάνοντας κλικ εδώ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Δείτε επίσης
iRafina