Την Παρασκευή 6 Μαΐου Τραγουδάμε Βασίλη!

To επίσημο fan club του Βασίλη Παπακωνσταντίνου “Οι ψυχές και οι αγάπες”  συμπληρώνει φέτος 6 χρόνια παρουσίας του και σας προσκαλεί, λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη, σε ένα μεγάλο πάρτι.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 06/05/2016 στο Μοσχάτο στο level69 (Σολωμού 69) παρουσία πολλών φίλων και καλλιτεχνών!

Βράδυ Παρασκευής λοιπόν και έχω “ανάγκη να σε δω”, κατά τις 22.00 “θα ‘ρθω να σε βρω”. Θα ναι “ο Λιόντας ο ληστής” με τον “Τσε”, “ο κουρσάρος” με τον “Γουίλυ”, που με το “μαχαίρι” τούτο εδώ θα μας ταξιδέψει “στο λιμάνι του Άμστερνταμ” ή στο “Πόρτο Ρίκο” . Σίγουρα θα θυμηθούμε κάποιες “χαμένες αγάπες”, και όταν δεν θα “έχω άλλη υπομονή”, θα ταξιδέψουμε με “ένα καράβι, παλιό σαπιοκάραβο” το πάρτη αρχίζει!

Δείτε ακόμα:  Νέα έκδοση του βιβλίου "Ραγιάς. Μέρες και νύχτες 1821." του Γιάννη Καλπούζου από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Στο live θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς καλλιτέχνες όπως η “Άνθια Κωνσταντινίδου” με την μπάντα της, η “Σοφία Ταφ” με την μπάντα της, ο “Περικλής Λορίδας” & οι “Εραστές του Ονείρου”, καθώς και ο Μάκης Ρουμ από το fan club, ενώ θα προβάλλονται βίντεο από το fan club από συναυλίες και από τις δράσεις του, στο video wall του μαγαζιού.

H είσοδος είναι δωρεάν, με τρόφιμα μακράς διαρκείας (Μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, καφές, ποτήρια πλαστικά μιας χρήσης, πλαστικά μαχαιροπίρουνα, σκεύη φαγητού μιας χρήσης) τα οποία θα διατεθούν στην κοινωνική κουζίνα “ο άλλος άνθρωπος” του Κώστα Πολυχρονόπουλου, γιατί εκτός από fan του αγαπημένου καλλιτέχνη, “οι ψυχές και οι αγάπες” είναι και fan όλων των “άλλων ανθρώπων” που μάχονται ενάντια στην λαίλαπα των ημερών μας!

Δείτε ακόμα:  "Mamma Mia" στο City Garden Festival by Christmas Theater - Νέες παραστάσεις τον Ιούλιο

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του επίσημου fan club του Βασίλη Παπακωνσταντίνου “οι ψυχές και οι αγάπες”

https://www.facebook.com/psixeskaiagapes/

level69 (Σολωμού 69, Μοσχάτο)
τηλ. 2104826969
Έναρξη 22:00
Είσοδος ελεύθερη, με τρόφιμα