Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη 10 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Η κούραση στην εργασία σας θα σας αναγκάσει να μειώσετε ευθύνες και αρμοδιότητες. Μια οικονομική υποχρέωση θα σας αναγκάσει να αναβάλετε μερικά σχέδιά σας. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι μπερδεμένη με μικρές εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα λάβετε χρήματα από την εργασία σας ενώ δεν τα περιμένετε. Θα προσπαθήσετε να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά δεν θα είστε τυπικοί στο πρόγραμμά σας. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και απορροφημένος στην εργασία του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σταθεροποίηση στην εργασία σας θα σας βοηθήσει να δείτε νέες ευκαιρίες που σας έχουν παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σας, αν και θα είναι σταθερά, θα χρειαστούν ενίσχυση. Η αισθηματική σας ζωή θα σας μπερδέψει και θα πάρετε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εντάσεις στην εργασία σας θα μεταφερθούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα έχετε μια επιθετική συμπεριφορά. Οι οικονομικές υποχρεώσεις θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Ο σύντροφός σας θα είναι αδιάφορος στα προβλήματά σας.

ΛΕΩΝ
Πολλές αλλαγές και προτάσεις στην εργασία σας θα σας βάλουν σε διλλήματα. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν από ξαφνική εύνοια της εργασίας σας. Αν σας ενδιαφέρει μια επανασύνδεση αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να συμβεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχετε αναπάντεχες εξελίξεις στην εργασία σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Θα αναζητήσετε νέες πηγές εισοδήματος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μια παλαιά σας σχέση θα σας απασχολήσει και θα κάνετε το πρώτο βήμα.

ΖΥΓΟΣ
Θα έχετε καθυστερήσεις και δυσκολίες στην εργασία σας και δεν θα λείψουν εντάσεις με συναδέλφους σας. Θα χρειαστείτε χρήματα για να καλύψετε υποχρεώσεις. Η αισθηματική σας ζωή θα δεχθεί πιέσεις, αλλά θα είναι μικρής διάρκειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας θέσει νέους στόχους, αλλά και απαιτήσεις. Θα δαπανήσετε χρήματα για να ανακαινίσετε μέρος της οικίας σας. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι στάσιμη και θα πάρετε αποφάσεις να αλλάξετε την κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην βιαστείτε να δεχθείτε μια επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, γιατί κρύβει παγίδες. Θα ζητήσετε χρήματα από άτομα που σας οφείλουν. Ο σύντροφός σας θα σας μιλήσει για το μέλλον της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Μια μικρή διαφωνία με συναδέλφους σας θα φέρει στην επιφάνεια παλαιά προβλήματα. Θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τη διαχείριση των οικονομικών σας ενόψει οικογενειακών υποχρεώσεων. Ο σύντροφός σας θα είναι εκνευρισμένος χωρίς βασική αιτία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μικρές εντάσεις και δυσκολίες στην εργασία σας θα ξεπεραστούν, αλλά να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας. Θα χρειαστείτε χρήματα για την ανανέωση της οικίας σας. Ο σύντροφος σας θα δείξει την ανασφάλειά του για σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ηρεμία στην εργασία σας θα σας βάλει σε σκέψεις. Παλαιές οικονομικές υποχρεώσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, αλλά θα βρεθεί εύκολα λύση. Η αισθηματική σας ζωή θα ανανεωθεί με μια γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει.

Πηγή: astrologio.gr

Δείτε επίσης
iRafina