Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Μικρές επαγγελματικές αλλαγές θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας αγχώσουν και θα πρέπει να καθυστερήσετε κάποιες αγορές. Η αισθηματική σας ζωή θα σας κουράσει, αλλά να έχετε υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια επαγγελματική πρόταση θα σας αναστατώσει αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Οι οικονομικές δυσκολίες θα ξεπεραστούν, αλλά δεν χρειάζεται πανικός. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και νευρικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επαγγελματική σας πορεία θα σας απασχολήσει, αλλά δεν είναι κατάλληλη περίοδος για αλλαγές. Κάποια περιττά έξοδα θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Η αισθηματική σας ζωή θα ανανεωθεί και θα ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια διαφωνία με συνάδελφό σας θα σας φέρει στα όριά σας και θα αναγκαστείτε να πάρετε σκληρές αποφάσεις. Κοντινό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την οικονομική σας υποστήριξη. Η αισθηματική σας ζωή θα έχει μια σχετική ηρεμία.

ΛΕΩΝ
Μια επαγγελματική συμφωνία που περιμένατε καιρό τελικά θα πραγματοποιηθεί, αλλά με δυσκολία. Χρήματα από το παρελθόν θα σας δώσουν προσωρινές λύσεις. Θα ανακαλύψετε γεγονότα και καταστάσεις που σας έκρυβε ο σύντροφός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επαγγελματική ανασφάλεια θα σας αναγκάσει να κάνετε κινήσεις για τις οποίες δεν είστε σίγουροι. Θα χρειαστείτε οικονομική βοήθεια, αλλά χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο σύντροφός σας θα σας εκφράσει τις αμφιβολίες για τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Η εργασιακή στασιμότητα θα σας αναγκάσει να συμβιβαστείτε με την κατάσταση, αλλά θα είναι μικρής διάρκειας. Οικονομικά δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις υποχρεώσεις σας. Ο σύντροφός σας θα είναι σκληρός απέναντί σας για τις επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αναδιοργάνωση είναι η λέξη κλειδί αυτήν την περίοδο για τα επαγγελματικά σας. τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά με εμφανή σημάδια ανόδου. Η αισθηματική σας ζωή θα πρέπει να μπει στις άμεσες προτεραιότητες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναπάντεχες αλλαγές στην εργασία σας θα σας φέρει σε προσωρινά αδιέξοδα. Χρήματα που υπολογίζατε να έρθουν στα χέρια σας, τελικά δεν θα έρθουν. Θα προσπαθήσετε να πλησιάσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά χωρίς θετική ανταπόκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η σταθεροποίηση των επαγγελματικών σας θα δώσει άλλον αέρα στα σχέδιά σας. τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν αλλά προσέξτε να μην παρασυρθείτε. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και δεν θα λείψουν οι εντάσεις μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επαγγελματική σας άνοδος θα συνεχιστεί αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας προς τους συναδέλφους σας. τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά. Ένα πρόβλημα του συντρόφου σας θα ξεπεραστεί, αλλά χρειάζεται υπομονή.

ΙΧΘΕΙΣ
Μικρές εντάσεις με τους συναδέλφους σας θα σας στενοχωρήσουν, αλλά τελικά θα δικαιωθείτε. Η οικονομική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει, αλλά δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι στάσιμη, αλλά όχι για πολύ.

Πηγή: astrologio.gr

Δείτε επίσης
iRafina