Έρχονται ισχυροί άνεμοι 9-10 μποφόρ! Οδηγίες για την καλύτερη προστασία των πολιτών

Οδηγίες για την καλύτερη προστασία των πολιτών και για την πρόληψη τυχόν ζημιών εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου ενόψει των θυελλωδών ανέμων που αναμένονται σύμφωνα με την ΕΜΥ από αύριο Παρασκευή. Οι ισχυροί άνεμοι θα φθάσουν έως και τα 9 – 10 μποφόρ!

Για τους λόγους αυτούς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Σε περίπτωση βοηθείας οι δημότες θα μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2294022222 και 6981217990.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-01-2015 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΝΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΥ, ΤΑ 9 ΙΣΩΣ ΚΑΙ 10 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ:

  •  ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ-ΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΤΛ) ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ-ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.
  •  ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΤΩΣΕΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ.
  •  ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙΤΕ ΟΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΟΜΒΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 22940-22222 / 6981-217990

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.