Ανδρ. Βασιλόπουλος: Υπάρχει διαρροή στις Αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από το PirateNews;

Παράδοξο αποτελεί η ανακοίνωση σε τοπικό διαδικτυακό μέσο περί ανάκλησης της άδειας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο κέντρο της Ραφήνας, χωρίς όμως η ιδιοκτήτρια να έχει μάθει το παραμικρό.

Όπως με ενημέρωσε η ιδιοκτήτρια, η οποία αναζήτησε το τηλέφωνό μου και επικοινώνησε μαζί μου, δεν έχει λάβει έως σήμερα καμία σχετική ειδοποίηση από τον Δήμο, αναφορικά με το κλείσιμο του εστιατορίου της, ούτε σχετικά με τις μηνύσεις που είχαν υποβληθεί εις βάρος της.

Ο λόγος που ο Δήμος επιβάλλει το κλείσιμο της επιχείρησης είναι, όπως πληροφορήθηκα, τα τραπεζοκαθίσματα που το εστιατόριο είχε βγάλει παράνομα στο πεζοδρόμιο.

Αν και είμαι απόλυτα σύμφωνος με την εφαρμογή των νόμων (επιτέλους πρέπει να γίνει κάποτε και στον Δήμο μας) και απόλυτα αντίθετος με την αυθαιρεσία και την παρανομία, θεωρώ μέγιστο παράπτωμα του Δήμου να μαθαίνει ο ιδιοκτήτης από τα τοπικά ΜΜΕ ότι την επιχείρησή του αποφάσισε ο ίδιος ο Δήμος να την κλείσει.

Οι αρμόδιοι θα πρέπει να εξηγήσουν το παράδοξο αυτό και να αρχίσουν επιτέλους να δίνουν έμφαση στην πληροφόρηση του κόσμου και για τις ενέργειες τους και για τις αποφάσεις τους.

Ενδιαφέρον, απορία και οργή δημιουργεί επίσης το γεγονός ότι η διαρροή αυτή ξεκίνησε (σήμερα 01/10/15 στις 16:00) από το τοπικό site Piratenews, που πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι λειτουργεί ο Αντιδήμαρχος κ.Κοκκόλης. Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά αυτό που κατήγγειλα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι είναι ηθικά ασυμβίβαστο (για να μην πω ανήθικο) ο Αντιδήμαρχος να παίρνει από τις υπηρεσίες του Δήμου του ειδήσεις και να τις βγάζει στο site που λειτουργεί στο όνομα του πατέρα του.

Νομίζω ότι μου επιτρέπεται (στην περίπτωση αυτή) η ελεύθερη απόδοση της γνωστής φράσης “Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται τίμια, πρέπει και να είναι.”

Ανδρέας Βασιλόπουλος

Καθηγητής ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας
Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου
Επικεφαλής Δύναμης Ανάπτυξης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.