“Απαράδεκτο και επικίνδυνο συκοφαντικό δημοσίευμα”

Σας αποστέλλω την κοινή δήλωση εναντίωσης στο συκοφαντικό δημοσίευμα ενημερωτικού ηλεκτρονικού μέσου.
Το site αυτό, την Κυριακή 13.09.2015, αμέσως μετά την “Εορτή του Θέρους”, ανάρτησε ένα άκρως παραπλανητικό μήνυμα με σαφή σκοπό να πλήξει εμένα ως άτομο.

Η σαφής αναφορά στο όνομά μου και με τη φωτογραφία μου (η οποία έχει υποκλαπεί) με σχολιασμό «Οι πρόεδροι των συλλόγων που διοργάνωναν τη γιορτή αποδοκίμασαν τον κ. Βασιλόπουλο φραστικά κατηγορώντας τον για μικροπολιτική και προσπάθεια διχασμού της τοπικής κοινωνίας», αναφέροντας και ονομαστικά την Κα Γιούλη Μαυράκη του φιλοζωϊκού “Πήγασος”, αποτελεί συκοφαντία διότι ο συντάκτης έγραψε χωρίς κανένα στοιχείο και σίγουρα αντίθετα από την πραγματικότητα.

Περιέργως, το περιεχόμενο αυτού του άρθρου αλλοιώθηκε μόλις 2 ημέρες αργότερα, αφαιρώντας τις ανακρίβειες και τις συκοφαντίες, ευτυχώς όμως έχει διασωθεί στους servers ως αποτύπωμα.

Ακολουθεί η επιστολή-δήλωση των κ.Βασιλόπουλου (Δημοτικού Συμβούλου), κ. Τσαγκαράκη (σύλλογος “Η Διώνη”) και κας Μαυράκη (σύλλογος “Ο Πήγασος”).

Το email για την ανάρτηση της δήλωσης εναντίωσης στο συκοφαντικό δημοσίευμα, εστάλη στα ενημερωτικά μέσα της περιοχής, στο γραφείο Δημάρχου, καθώς και στους συντάκτες του κ. Τσαγκαράκη και Κα Μαυράκη. Θεωρώ απαράδεκτο και επικίνδυνο να λειτουργούν στην περιοχή μας κατευθυνόμενα ενημερωτικά μέσα που εξυπηρετούν συγκεκριμένες πηγές εξουσίας.

Παρακαλώ για την ανάρτησή της, καθώς και για τη δημοσιογραφική σας έρευνα, που θα αποκαλύψει ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η λειτουργία του piratenews

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Βασιλόπουλος

Δήλωση εναντίωσης σε ψευδές και συκοφαντικό ανώνυμο δημοσίευμα ηλεκτρονικού ΜΜΕ

1) Ανδρέα Βασιλόπουλου, δημοτικού συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου, Ταμία ΔΣ ΑΟΠ
2) Νίκου Τσαγκαράκη, Προέδρου ΔΣ του συλλόγου «Η Διώνη»,
3) Γιούλης Μαυράκη, Προέδρου ΔΣ του φιλοζωικού συλλόγου «Ο Πήγασος»

Με την κοινή αυτή δήλωσή μας, διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα αναφερόμενα σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας piratenews.gr, ότι δηλαδή:

«Οι πρόεδροι των συλλόγων που διοργάνωναν τη γιορτή αποδοκίμασαν τον κ. Βασιλόπουλο φραστικά κατηγορώντας τον για μικροπολιτική και προσπάθεια διχασμού της τοπικής κοινωνίας», καθώς επίσης και ότι

«μόλις ο πρόεδρος της Αιολίδας Πέτρος Χρηστάκης και η πρόεδρος του Πήγασου Γιούλη Μαυράκη αντιλήφθηκαν την παρουσία του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου κ. Βασιλόπουλου τον πλησίασαν και τον αποδοκίμασαν λέγοντας του πως είναι απαράδεκτο να έρχεται να κάνει δημόσιες σχέσεις και μικροπολιτική».

Δηλώνουμε, επίσης, ότι κατά τη χθεσινή εορτή του Θέρους, το κλίμα μεταξύ ημών ήταν, όπως άλλωστε είναι πάντοτε, φιλικότατο. Στο τραπέζι όπου καθίσαμε, η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και στα πλαίσια εξεύρεσης λύσεων για την περιοχή μας.

Δεν γνωρίζουμε τον αρθρογράφο του δημοσιεύματος αυτού, καθότι είναι ανυπόγραφο, το αποδοκιμάζουμε όμως απερίφραστα, διότι αποτελεί προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης, δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων για τα άτομά μας και για τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των συλλόγων μας.

Διευκρινίσουμε επίσης στο αναγνωστικό κοινό ότι η συνεργασία καθενός συλλόγου με τους άλλους συλλόγους της περιοχής μας, σύμφωνα με το καταστατικό του, επιδιώκεται να είναι και είναι αρμονική, διαχρονική και ανεξάρτητη των Διοικήσεων του κάθε συλλόγου.

Πικέρμι, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αθλητικός Όμιλος Πικερμίου                                Σύλλογος «Η Διώνη»                              Σύλλογος «Ο Πήγασος»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.