Αποχώρησαν ο Τζίμης Πανούσης και ο Πιτσιρίκος από τον Flash 96

Ο Τζίμης Πανούσης αποχώρησε από τον αυτοδιαχειριζόμενο Flash 96 βγάζοντας σκληρή ανακοίνωση εναντίον των εργαζομένων του σταθμού!! 

Στην ανακοίνωση του ο Τζίμης Πανούσης αναφέρει:

«Όνειρο ήταν η αυτοδιαχείριση στον Flash και κράτησε 10 μέρες.Κουβελοφωλιά αποδείχθηκε, φερετζές του Κυρ Φώτη με εντολή Σαμαρά. Εξού και η άδεια από τη Βούλτεψη. Για να έχει φωνή η ΟΙΚΟΛΟΔΗΜΑΡ το κρίσιμο πολιτικά πρώτο εξάμηνο του ’15. Πανούσης, Πιτσιρίκος και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις αποχωρούν με το κεφάλι χαμηλά αφού οι εργαζόμενοι δεν πιστεύουν στις δυνάμεις τους και μετά τους Λαυρεντιάδη/Κυριακίδη αφήνονται απελπισμένοι να πέσουν στην αγκαλιά της οινοπνευματώδους Αριστεράς. Ας είναι ελαφρύ το ουίσκι που θα τους πνίξει».

Η επιτροπή των εργαζομένων από την πλευρά της σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αυτοδιαχειριζόμενου σταθμού αναφέρει:

“Από την ανακοίνωση του Τζίμη Πανούση αλλά και από όλη την εσωτερική επικοινωνία μεταξύ Πανούση, Επιτροπής Εργαζομένων και Διαχειριστή, είναι προφανές ότι υπήρξε μια μεγάλη παρεξήγηση.

Για την επιτροπή των εργαζομένων αυτοδιαχείριση είναι ένας σταθμός με δομή, οργάνωση, κανόνες δεοντολογίας και περιεχόμενο που προσπαθεί να φτιάξει ένα ραδιόφωνο ελεύθερο, πλουραλιστικό και ενημερωτικό με όλες τις σημασίες της λέξης. Χωρίς εμμονές, ιδεοληψίες, αποκλεισμούς και ύβρεις.

Από την άλλη πλευρά σκοντάψαμε στο ιδεολογικό παλιμπαιδισμό κάποιου που μπερδεύει τη σάτιρα με την πολιτική κριτική και την αυτοδιαχείριση με την ανάγκη του για εξουσία πάνω στον σταθμό και στους εργαζόμενους εφ’ όλης της ύλης.

Εμείς επιλέξαμε να μην έχουμε αφεντικό έστω και αν το ξεκίνημα αυτής της πορείας έγινε λόγω ανάγκης.

Όποιος πιστεύει ότι γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια, το απόλυτο ραδιόφωνο και την απόλυτη μουσική, από μόνος του δεν έχει θέση στον “φτωχό” αυτοδιαχειριζόμενο Flash 96.

Όποιος πιστεύει ότι η επωνυμία του, του χαρίζει ασυλία, δεν έχει καμία θέση στον Flash 96.”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.