Γεωργία Μαρτίνου: Πιστεύω στους Έλληνες

u039cu03b1u03c1u03c4u03afu03bdu03bfu03c5

Απλή, λιτή και πάνω απ΄όλα Ελληνίδα. Με ένα σύντομο περιεκτικό λόγο η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια Αττικής Γεωργία Μαρτίνου μίλησε σε εκδήλωση γνωριμίας που έγινε σήμερα το απόγευμα (18.00) στο ξενοδοχείο «Αύρα».

martinou2

Ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Β. Μπουρνούς υποδέχεται την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ Γεωργία Μαρτίνου

Απευθυνόμενη στους Ραφηνιώτες και στις Ραφηνιώτισσες που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση μίλησε με δυό κουβέντες για το προεκλογικό της πρόγραμμα, τονίζοντας πως δεν πιστεύει στα πολλά λόγια, αλλά στα έργα. Πιστεύει στους Έλληνες, νιώθει περήφανη που είναι Ελληνίδα και θεωρεί πως τα δύσκολα πέρασαν και τώρα αρχίζει για τη χώρα μας να ξημερώνει μια καινούργια μέρα.
Τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να βοηθήσω ώστε η χώρα να ξαναγίνει μεγάλη. Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μεγάλος λαός».

martinou4

Η Γεωργία Μαρτίνου μετά την ομιλία της χαιρέτησε έναν έναν τους παρευρισκόμενους

Την Γεωργία Μαρτίνου (ή απλά «Γεωργία» όπως την προσφωνούν όλοι) καλωσόρισε την υποψήφια βουλευτή ο Ευάγγελος Μπουρνούς μιλώντας για το έργο της στην Ραφήνα και τονίζοντας πόσο πολύ έχει βοηθήσει την περιοχή μας και πώς πάντα είναι κοντά στον τόπο μας.

martinou3

Σύσσωμη η Δημοτική αρχή έδωσε το παρόν στην εκδήλωση

Το παρών έδωσαν η δημοτική αρχή με τον Δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη, με τους Αντιδημάρχους Ευάγγελο Μπουρνού, Αντώνη Παλπατζή, Παναγιώτη Καλφαντή, Δήμητρα Τσεβά, Γιώργο Κοκκόλη,  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Γεώργιος Ορκόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργο Δουβίτσας, η Δημοτική Σύμβουλος Σίσυ Κατσούδα, ο Πρόεδρος της Τριγλίας Γ. Χαχολάκης, ο Πρόεδρος και ο επίτιμος Πρόεδρος της Θύελλας Χρ. Μπήλιος και Γιώργος Λουκάτος, ο πρώην Πρόεδρος του Πικερμίου Κ. Ξηντάρας, εκπρόσωποι του Δήμου Γέρακα – Παλλήνης , του Δήμου Μαραθώνα –Νέας Μάκρης, άλλοι φορείς και πλήθος κόσμου.

martinou5

Η Γεωργία Μαρτίνου με τον Αρχισυντάκτη του irafina.gr Β. Ιωάννου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.