Δήμαρχος Λονδίνου: Οι τζιχαντιστές είναι μ…κες που τη «βρίσκουν» με πορνό!

Ο Μπόρις Τζόνσον προκαλεί για μια ακόμη φορά χαρακτηρίζοντας τους ισλαμιστές του ISIS αυνανιστές που δεν τα καταφέρνουν με τα κορίτσια λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης, χαρακτήρισε τους τζιχαντιστές «μαλ…ες», που είναι παθιασμένοι με τα πορνό και δεν μπορούν ν α προσελκύσουν γυναίκες λόγω της χαμηλής αυτοεκτίμησής τους.

Ο Τζόνσον είπε ότι αυτές οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν στους Βρετναούς στρατιώτες που πολεμούν στο Ιράκ και τη Συρία από την ΜΙ5. Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι περισσότεροι από τους νέους που ακολουθούν το εξτρεμιστικό μονοπάτι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.

«Αν κοιτάξει κάποιος το ψυχολογικό προφίλ των βομβιστών, θα διαπιστώσει ότι όλοι βλέπουν πορνό. Είναι κυριολεκτικά μ…ες. Κανονικοί αυνανιστές», είπε ο εκκεντρικός Βρετανός δήμαρχος, προσθέτοντας: «Βασανίζονται και αυτό έχει επιπτώσεις στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, γεγονός που είναι σύμπτωμα της αίσθησης τους ότι είναι αποτυχημένοι και ότι ο κόσμος είναι εναντίον τους. Δεν τα καταφέρνουν με τα κορίτσια και έτσι καταφεύγουν σε άλλες μορφές ικανοποίησης. Είναι απλά νεαροί άντρες που απεγνωσμένα ψάχνουν αυτοεκτίμηση, χωρίς να έχουν κάποια συγκεκριμένη αποστολή στη ζωή, που θεωρούν ότι είναι ηττοπαθείς και η επαφή τους με τον εξτρεμισμό τους κάνει να νιώθουν δυνατοί, σα νικητές».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.