Θύμα bullying ο 20χρονος που εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη, Βαγγέλη Γιακουμάκη, που αγνοείται από το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, όταν έφυγε από την εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής στον Κατσικά Ιωαννίνων που σπουδάζει.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο φοιτητής που κατάγεται από το Ρέθυμνο, άφησε πίσω στο δωμάτιό του το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Για τον εντοπισμό του γίνονται έρευνες από την Αστυνομία και την ΕΜΑΚ στις γύρω περιοχές αλλά και στη λίμνη που υπάρχει εκεί κοντά, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Μία μαρτυρία που τον τοποθετούσε νωρίς το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής σε ένα σουβλατζίδικο, δεν έχει απορριφθεί, αλλά έχει αρχίσει και ατονεί. Το υλικό του κλειστού κυκλώματος που φέρεται να κατέγραψε τις κινήσεις του παιδιού δεν δίνει σαφή εικόνα για το εάν είναι εκείνος ή απλά κάποιος που του μοιάζει, ενώ μόλις την Τετάρτη ένας οδηγός αστικού λεωφορείου κατέθεσε πως ο Γιακουμάκης επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στις τρεις παρά το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά δεν θυμάται που κατέβηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας» έχει ληφθεί το υλικό των κλειστών κυκλωμάτων σχεδόν ολόκληρης της πόλης των Ιωαννίνων και εξετάζεται καρέ-καρέ, ενώ και οι συγγενείς έχουν κληθεί να δουν βίντεο μήπως τον αναγνωρίσουν.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σηκώθηκε ελικόπτερο χθες, προσφορά του τοπικού επιχειρηματία κ. Β. Χήτου για να βοηθήσει τις έρευνες, δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ πλήθος εθελοντών έχουν καταφτάσει ακόμα και από την Κέρκυρα.

Το παιδί προκύπτει να έχει πέσει θύμα «bullying» από συμφοιτητές του τουλάχιστον πέρυσι, γιατί φέτος σύμφωνα με τους συγγενείς του δεν είχε εκφράσει σχετικά παράπονα στους γονείς του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι τοπικές Αρχές έχουν ενοχληθεί από την καθυστέρηση των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που καθυστερούν να απαντήσουν και να αποστείλουν τα στοιχεία που αιτήθηκε η Αστυνομία μέσω άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, τα οποία στην καλύτερη των περιπτώσεων αναμένονται …αύριο!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.