Μια μέρα στα γυρίσματα του «Game of Thrones»

Το «Game of Thrones» έρχεται ξανά στις 12 Απριλίου και δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε το χαμόγελό μας. Ειδικά όταν βλέπουμε ένα τόσο διασκεδαστικό (και περιεκτικό) making of, με τους συντελεστές στην πιο χιουμοριστική τους διάθεση!

Κροατία, Βόρεια Ιρλανδία, Σεβίλλη. Ο 5ος κύκλος του «Game of Thrones» γυρίζεται παράλληλα στα τρία σημεία της Ευρώπης, επειδή είναι το «Game of Thrones» και, φυσικά, η παραγωγή του ξεπερνά τις προδιαγραφές της πιο απαιτητικής (και ακριβής) κινηματογραφικής ταινίας.

Το HBO, επειδή αγαπάει τους fans της σειράς, έβγαλε online ένα ημίωρο making of που περιλαμβάνει όχι μόνο πληροφορίες για τη διαδικασία παραγωγής του κύκλου, όχι μόνο απολαυστικές στιγμές με τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές, αλλά και διακριτικά στοιχεία για την εξέλιξη της ιστορίας και τα μελλούμενα για τους ήρωες. Παρακάτω σημειώνουμε τι πρέπει να προσέξετε βλέποντας το μίνι-ντοκιμαντέρ «Game of Thrones – A Day in the Life».

Αν προτιμάτε, περάστε κατ’ ευθείαν παρακάτω στο βίντεο. Αν δεν έχετε δει τον 4ο κύκλο του «Game of Thrones» μην κάνετε τίποτε από τα δύο γιατί περιλαμβάνουν spoilers. Αλλά, από την άλλη, ειλικρινά, τι κάνατε τόσο καιρό;

«Game of Thrones» – Α Day in the Life 

Η επιστοφή του Ιλίριο Μοπάτις Ηταν ο άνθρωπος που έστησε το προξενιό της Ντενέρις με τον Καλ Ντρόγκο (καλή του ώρα όπου και να’ ναι). Κι εμφανίζεται ξανά στον 5ο κύκλο για νέες συνωμοσίες. Εχοντας ήδη, στα πρώτα επεισόδια της σειράς, ανταλλάξει μυστικά με τον Βάρις, μπορεί να σχετίζεται με την κατεύθυνση που πήραν ο ευνούχος με τον Τίριον, αλλά οπωσδήποτε θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη συμμαχία της Ντενέρις με κάποιον άλλον ήρωα του «GoT» στα επεισόδια που έρχονται.

Ο Τζον Σνόου έχει κι άλλη μάχη μπροστά του Μετά από τη μάχη του Castle Black του περασμένου κύκλου, ο Τζον Σνόου που έχει πια αντρωθεί στριφογυρνά το σπαθί του σε μια νέα μάχη, σ’ ένα χιονισμένο τοπίο που είναι το «Hardhome» και, ναι, εκεί θα ξανασυναντήσουμε τους γίγαντες! Η παραγωγή εξηγεί ότι η σκηνή χρειάστηκε τρεις μέρες για να γυριστεί κι ήταν από τις πιο απαιτητικές του κύκλου. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

Το βασιλικό ανάκτορο Αλκάθαρ της Σεβίλλης, όπου η ισπανική βασιλική οικογένεια εξακολουθεί να κατοικεί, μετατράπηκε για χάρη της σειράς στους Υδάτινους Κήπους του Ντορν, όπως τους είχε περιγράψει στον 4ο κύκλο ο μακαρίτης Ομπεριν Μαρτέλ. Εκεί έχει καταφύγει η Ελάρια, εκεί θα βρεθεί κι ο Τζέιμι για ν’ αντιμετωπίσει τις Sand Snakes, τις επτά νόθες κόρες του Ομπεριν με τις οποίες κανείς δε θέλει να τα βάλει (ή όλοι θέλουν!).

Ο Τζόρα τα βρίσκει σκούρα, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς γιατί. Πάντως σ’ αυτό το making of βλέπουμε την Ντενέρις να έχει χάσει ελαφρώς την αυτοκυριαρχία της με την απουσία του πιστού (κι ερωτευμένου) συμβούλου της και τον Τζόρα να προσπαθεί ν’ αντιμετωπίσει κάθε είδους τσεκούρια (πέλεκυ δεν κρατά ο κύριος;) και δόρατα, προς το παρόν με επιτυχία, αλλά και ποιος ξέρει;

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, κατά γενική ομολογία το «Game of Thrones» εφεξής τραβά αρκετά διαφορετική κατεύθυνση από τα βιβλία που όπου να’ ναι εκλείπουν, ξεπερνώντας την πλοκή τους, πράγμα ιδιαίτερα ευχάριστο γιατί πια θα γνωρίζουμε κι εμείς όσα και οι αναγνώστες! Δείτε παρακάτω το ημίωρο βίντεο

«Game of Thrones – A Day in the Life».
(πηγή:flix.gr)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.