Νέα Εποχή Μαραθώνα: Ο Ψηνάκης ξεκινάει την προσπάθεια ανάπτυξης από το… αρχαιότερο επάγγελμα

«Από την αρχή της θητείας του ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ηλίας Ψηνάκης είχε εκφράσει την πρόθεσή του να αναδείξει τα “αρχαία” του Μαραθώνα», αναφέρει ανακοίνωση της τοπικής δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή», η οποία παρατηρεί ότι «γενικά ο κ. Ψηνάκης παρουσιάζει μία “ευαισθησία” σε ό,τι έχει να κάνει με τις αρχαιότητες, μάλιστα δε χρήστηκε και επικεφαλής από την ΚΕΔΕ επιτροπής για την διεκδίκηση των μαρμάρων του Μαραθώνα».

Στη συνέχεια η παράταξη κατηγορεί τον Δήμαρχο ότι «υποσχέθηκε ανάπτυξη στον Μαραθώνα και προσέλκυση νέων επιχειρήσεων. Σήμερα, φαίνεται τελικά ότι ο κ. Ψηνάκης ξεκινάει την προσπάθεια, από το …. Αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Την προσεχή Πέμπτη φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο θέμα τον καθορισμό ανώτατου αριθμού αδειών εγκατάστασης και χρήσης οίκων ανοχής στον Μαραθώνα !!»

«Η Δημοτική Παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ” και ο επικεφαλής αυτής Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνος κ. Νίκος Χατζηγιάννης με ιδιαίτερο προβληματισμό στεκόμαστε απέναντι στην “αναπτυξιακή” αυτή πολιτική του κ. Ψηνάκη και επισημαίνουμε ότι στον ιστορικό Μαραθώνα αξίζει καλύτερο μέλλον…», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.