Π. Τσιγκούλης: Τίποτα δεν τελείωσε, συνεχίζουμε…

tsigkoulis

Μετά το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές των ομάδων μίλησαν αποκλειστικά στο irafina.gr . Πρώτος μας μίλησε ο κόουτς των γηπεδούχων Πέτρος Τσιγκούλης:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες παρά τον δυνατό αέρα έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Εμείς από την μεριά μας νιώθουμε χαρούμενοι που κερδίσαμε την μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που έχουμε γνωρίσει την ήττα μέχρι σήμερα. Κι αυτό πιστεύω δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη μας. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα, δεν στεκόμαστε στην βαθμολογική διαφορά που έχουμε από τις άλλες ομάδες, κρατάμε χαμηλούς τόνους, έχουμε άλλα 13 αγώνες μπροστά μας και δεν χαλαρώνουμε, Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας το ίδιο σοβαρά και το ιδιο δυνατά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στην αντίπαλο ομάδα για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε».

proponitis koropi

Από την μεριά του ο τεχνικός του Κορωπίου Γιώργος Παπαϊωάννου δήλωσε:

«Είμαι πικραμένος γιατί μπορούσαμε να αποφύγουμε το δεύτερο γκολ και να φύγουμε με την ισοπαλία από το γήπεδο, κάτι που θεωρώ ότι ήταν και το πιο δίκαιο. Κάναμε ευκαιρίες βγήκαμε μπροστά, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου, χάσαμε από μια ομάδα που έχει ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, κι έχει καλούς παίκτες. Εμείς συνεχίζουμε, δεν πτοούμαστε. Χάθηκε μια μάχη δεν χάθηκε ο πόλεμος».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.