Σκότωσαν αδέσποτο σκυλάκι στη Ραφήνα! (Εικόνες ντροπής)

Βρέθηκε σήμερα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου νεκρό ένα αδέσποτο σκυλάκι, Ο «Μάκης», που ζούσε στην περιοχή, πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής, στο κεφάλι!!! Τέτοιες ενέργειες μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλούν.

pirobolismos skylou2

Έγινε καταγγελία φυσικά στην αστυνομία και θεωρούμε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και έρευνες ώστε να εξακριβωθεί ποιος σκότωσε αυτό το κακόμοιρο σκυλάκι.

Δεν είναι δυνατόν κάποιος να πάρει το όπλο και να πυροβολήσει ένα ζώο. Πρέπει να βρεθεί ο δράστης, και να τιμωρηθεί αυστηρά.

Ο πυροβολισμός του δύστυχου σκύλου είναι πράξη ιδιαιτέρως απεχθής και ως πολίτες της Ραφήνας είμαστε σε άμεσο κίνδυνο και εμείς και τα παιδιά μας. Παρακαλείται λοιπόν αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει αμέσως είτε με την αστυνομία, είτε με τον φιλοζωικό σύλλογο Ραφήνας – Πικερμίου. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κυκλοφορεί ατιμώρητος αυτός, ο «άνθρωπος» ο οποίος προέβη σε τέτοια αποτρόπαια πράξη. Σήμερα ένας ψυχικά διαταραγμένος, πυροβόλησε το «Μάκη», αύριο μπορεί να σηκώσει το όπλο εναντίον μας…

Nα σημειώσουμε και το τραγικό γεγονός, ότι είναι το 13ο σκυλί που δολοφονείται με όπλο από το καλοκαίρι και μετά στην περιοχή του καταφυγίου. Επίσης να επισημάνουμε ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση, η κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση ή/και χρηματική ποινή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αστυνομία με ανακοινώσεις προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοιου είδους κρούσματα, προτρέπει τους πολίτες να ενημερώνουν τις κατά τόπους αστυνομικές Αρχές για ανάλογα περιστατικά.

Διαβάστε επίσης