Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός, μέλη της νέας επιχειρησιακής ομάδας του Ξηρού – Συνελήφθη και ο «Θεοχάρης», ο στενός συνεργάτης του

u03a7u03c1u03b9u03c3u03c4u03ccu03b4u03bfu03c5u03bbu03bfu03c2 u039eu03b7u03c1u03ccu03c2

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο “Θεοχάρης”, ο άνθρωπος που φέρεται να νοίκιασε την μονοκατοικία της Αναβύσσου στην οποία κρυβόταν το τελευταίο διάστημα ο Χριστόδουλος Ξηρός!

Συγκεκριμένα αργά το απόγευμα της Τρίτης η Αντιτρομοκρατική προχώρησε αρχικά στην προσαγωγή και στη συνέχεια στη σύλληψη, με δύο διαδοχικές επιχειρήσεις, δύο ατόμων στην Καλαμάτα. Ο ένας είναι ένας 54χρονος Έλληνας, μέλος του Αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά και παλιός γνώριμος των αρχών αφού στο παρελθόν φέρεται να είχε εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις του αποκαλούμενου ‘σκληρού’ ποινικού δικαίου, για τον οποίο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν πως ανήκει στους νέους συνεργάτες του Ξηρού, στη νέα ομάδα που προσπάθησε να δημιουργήσει το αρχιτρομοκράτης.

Ο δεύτερος είναι ένας 37χρονος Αλβανός υπήκοος, αυτός που φέρεται να εμφανιζόταν στον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας της Αναβύσσου αλλά και στους περίοικους ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού με το όνομα Θεοχάρης, ο ίδιος δηλαδή που αρχικώς νοίκιασε το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο συλληφθέντες ανήκουν στην στενή επιχειρησιακή ομάδα Ξηρού και αμέσως μετά την σύλληψη Ξηρού διέφυγαν από την Αθήνα στην Καλαμάτα, τόπο καταγωγής του 54χρονου Έλληνα. Ήδη εξετάζεται η εμπλοκή τους σε διάφορες αξιόποινες πράξεις, ενώ έχει σχηματιστεί εναντίον τους δικογραφία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.