Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χριστόδουλος Ξηρός

Με συντονισμένες ενέργειες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κάτω από άκρα μυστικότητα, ο αρχιεκτελεστής της «17 Νοέμβρη» που εδώ και έναν χρόνο είχε εξαφανιστεί, καθώς δεν είχε επιστρέψει ποτέ από την άδεια που είχε λάβει, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη στην Ανάβυσσο, στο σπίτι-κρησφύγετο όπου έμενε το τελευταίο διάστημα.

Η Αστυνομία εδώ και τρεις μήνες είχε χαρτογραφήσει την περιοχή της Αναβύσσου, ενώ ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι έχοντας δώσει ψεύτικα στοιχεία. Τις τελευταίες δύο ημέρες οι ενέργειες της αστυνομίας είχαν ενταθεί και το Σάββατο έγινε η επιχείρηση της σύλληψής του. Ο Ξηρός βρίσκεται τα γραφεία της αντιτρομοκρατικής και οδηγηθεί στη συνέχεια στον εισαγγελέα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, την ώρα που ο Χριστόδουλος Ξηρός έβγαινε από το σπίτι, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση και παραδόθηκε αμέσως. Μάλιστα, ήταν μεταμφιεσμένος για να μην γίνει αντιληπτός. Όπως είπαν οι αστυνομικοί ήταν ξανθός και έφερε μούσι. Πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι, ενώ οι αστυνομικοί παραμένουν έξω από το σπίτι και αναμένεται να μπουν μέσα για να δουν αν υπάρχουν άλλα ευρήματα ή τυχόν συνεργοί του Ξηρού.

Δείτε ακόμα:  Τραγωδία: Νεκρός 23χρονος σε σοκαριστικό τροχαίο - Ακόμα δύο τραυματίες (φωτό)