Τριήμερο φαγοπότι εμπνευσμένο από τη σειρά φαινόμενο Game of Thrones ετοιμάζει γνωστό εστιατόριο στο Λονδίνο

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο ενός Λονδρέζου δεν θα μπορούσε να αφήσει να πάει χαμένη η επιτυχία και η δόξα που γνωρίζει η σειρά φαινόμενο, για αυτό και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να ανοίξει τις πόρτες του εστιατόριου, του οποίου η διακόσμηση θα είναι εμπνευσμένη από τα διασημότερα βασίλεια της μικρής οθόνης.

Ο ιδιοκτήτης που δηλώνει φανατικός θαυμαστής της σειράς αποφάσισε να κάνει ένα τριήμερο φαγοπότι εμπνευσμένο από τα φαγητά που καταναλώνουν οι ήρωες της σειράς κατά τη διάρκεια των τραπεζιών και των εορτών. ΄

Η προσπάθεια για την εξασφάλιση ενός τραπεζιού ή έστω μιας θέσης έχει ξεκινήσει με την πλειοψηφία των τραπεζιών να έχει ήδη κλείσει. Οι τυχεροί πελάτες, που για να εξασφαλίσουν μια θέση στο γεύμα υπερπαραγωγή έπρεπε να απαντήσουν σε δυο ερωτήσεις, η πρώτη ήταν: “Ποιος είναι ο αγαπημένος τους χαρακτήρας;” και η δεύτερη ήταν “τι θα μαγείρευαν για να κατακτήσουν τη καρδιά του αγαπημένου τους ήρωα;”

Όσον αφορά το μενού, οι πελάτες θα απολαύσουν τα ποτά και τα φαγητά που απολαμβάνουν οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες, μάλιστα ο σεφ αναφέρει πως στα πιάτα συμπεριλαμβάνεται και η πίτα που δηλητηρίασε τον Joffrey.

Το τριήμερο φαγοπότι ξεκινά στις 13 και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο Andaz Liverpool.

(Πηγή: Mashable)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.