Άγριο έγκλημα στο Χολαργό – Τον έσφαξαν στο άλσος απέναντι από το Δημαρχείο – Φρικτό το θέαμα που αντίκρισαν οι περαστικοί

Με το σταγονόμετρο βγαίνουν προς το παρόν οι πληροφορίες από την αστυνομία, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα στο κέντρο του Χολαργού.

Ήταν λίγο πριν τις δέκα το πρωί όταν περαστικοί είδαν αρχικά από μακρυά έναν άνδρα πεσμένο στο μικρό άλσος απέναντι από το Δημαρχείο.

Όταν πλησίασαν είδαν με φρίκη ότι ο άνδρας ήταν πεσμένος σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.
Από την πρώτη εικόνα που σχημάτισε ο ιατροδικαστής φαίνεται ότι ο άνδρας έχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις με πέντε μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό.

Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 30 ως 35 ετών πιθανότατα ελληνικής καταγωγής.

Καθώς ο άνδρας δεν μοιάζει να ανήκει σε κάποια ειδική κατηγορία, όπως άστεγοι οι ναρκομανείς, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει αναζητηθεί προς το παρόν από κανέναν οι αστυνομικοί αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Αν και το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε λίγο πριν τις δέκα το πρωί σήμερα παραμένει ακόμη άγνωστη η ώρα του θανάτου του. Το σημείο είναι αρκετό κεντρικό και έτσι όλα δείχνουν ότι πιθανότατα το έγκλημα έγινε τη νύχτα ή τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πηγή : www.newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.