Έλληνας ηθοποιός: Πίστευα πως ως τα 22 θα έχω πεθάνει

Μπορεί να είναι περίπου έξι χρόνια μαζί ωστόσο συνεχίζουν να μην έχει μάτια ο ένας παρά μόνο για τον άλλο. Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρία Σολωμού που πλέον μοιράζονται το ίδιο σπίτι.

Ο ηθοποιός μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε τι είναι εκείνο που τον τράβηξε στη Μαρία: «είμαι ο εαυτός μου όταν είμαι με τη Μαρία. Εγώ ήμουν πιο πιεστικός σε κάποια πράγματα. Η Μαρία μπορεί να είναι πιο ευέξαπτη από εμένα σε κάποιες καταστάσεις, εγώ ήμουνα πιο ζαν και νόμιζα πως εγώ ήμουν καλύτερος. Ανακάλυψα πως η ψυχή της Μαρίας είναι ένα διαμάντι, όμως το προστατεύει πολύ από τους άλλους. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, η λογική και το ένστικτό της είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μ’ αρέσει να τη συμβουλεύομαι» συμπλήρωσε.

Τι σχέση έχει όμως με τον γιο της συντρόφου του, τον Αλέξανδρο;

«Είμαι λίγο μεγάλος αδερφός. Μένουμε μαζί τώρα. Τον πάω πολύ και έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Αλέξανδρο» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: «μ’ αρέσει η ιδέα του γάμου ως ένωση δύο ανθρώπων στα μάτια της κοινωνίας και του θεού. Στα μάτια της κοινωνίας, έχει γίνει απλά μένει το μυστήριο με την εκκλησία στο οποίο έχω μία ενοχή παραδείγματος χάριν μπορεί να νηστέψω αλλά να μην πάω να κοινωνήσω δεν νομίζω πως είμαι τόσο καθαρός» τόνισε ο ηθοποιός.

Γάμο μπορεί να μη σκέφτεται άμεσα, παιδί όμως;

«Δεν θα ήθελα να φέρω κάποιον άνθρωπο στη ζωή για να με διδάξει, θέλω να μάθω πρώτα αρκετά πράγματα εγώ και όταν φτάσω στο σημείο να πω πως δεν έχω ακόμα να μου μάθω κάτι τότε ίσως περάσω στο επόμενο στάδιο» επισήμανε και πρόσθεσε: «στα είκοσι μου ήθελα να κάνω παιδί, γιατί πίστευα πως ως τα 22 θα έχω πεθάνει λόγω της ζωής που έκανα»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.