Ανάμεσα σε δυό… φορτηγά! Η απίστευτη ιστορία ενός ραφηνιώτη (φωτό)

Από του χάρου τα δόντια σώθηκε ένας συντοπίτης μας (Κ.Σ.), όταν χθες το βράδυ με το αυτοκίνητό του επέστρεφε σπίτι του κι έπεσε πάνω σε δύο τεράστια φορτηγά! Από τότε άρχισε μία απίστευτη περιπέτεια που ποιος ξέρει πότε θα τελειώσει.

Όλα έγιναν λοιπόν χθες το βράδυ γύρω στις 21.00 όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συντοπίτης μας στην στροφή του σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος» προς την Ευβοϊκού σ αυτό το στενό δρομάκι, βρέθηκε ανάμεσα σε δύο «θηρία» και για μια στιγμή νόμισε ότι θα τον έκαναν… σάντουιτς!

Το ένα φορτηγό έβγαινε προς τον κεντρικό δρόμο, την Φλέμιγκ, ενώ το άλλο είχε κατεύθυνση προς το Ρέμα (Ευβοϊκού).

ntalika2

DSC 4874

Όταν συνήλθε απ το σοκ και είπε στον οδηγό του δεύτερου φορτηγού που του έκλεισε τον δρόμο, -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- «τι πας να κάνεις, θα με σκότωνες», προσπάθησε να φύγει αλλά ο ραφηνιώτης έβαλε το χέρι του στην πόρτα για να τον σταματήσει.

Τότε και σύμφωνα με κάποιους που είδαν το σκηνικό, πήρε φόρα με το φορτηγό να τον πατήσει!!!

Μετά απ’ αυτό και σύμφωνα με την κατάθεση του συντοπίτη μας στην άμεση δράση και τους αστυνομικούς που κατέφθασαν άμεσα, ο οδηγός του φορτηγού άφησε το τιμόνι, άνοιξε την πόρτα, βούτηξε κάτω με αποτέλεσμα το φορτηγό ακυβέρνητο να πέσει στα σύρματα!

DSC 4871

ntalika1

Ο οδηγός που προκάλεσε το περιστατικό χτυπημένος από το πέσιμο και ζαλισμένος (;), οδηγήθηκε για αλκοτέστ, ενώ αμφότεροι οι εμπλεκόμενοι είχαν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω (μηνύσεις, καταθέσεις κλπ)…

DSC 4873

Σύμφωνα πάντως μετά όσα ισχυρίζεται ο φορτηγατζής, δεν… βούτηξε από το όχημα, έπεσε γιατί τον τράβηξε ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, έπαθε διάσειση γι αυτό και αργότερα έκανε εμετούς, ενώ ήταν «καθαρό» το αλκοτέστ που έκανε.
Και τελικά δεν έγιναν μηνύσεις από τους δύο αντίδικους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.