ΑΟ Τριγλίας: Κάλεσμα σε όλους! Σήμερα στις 18.30 η πρώτη του νέου δσ

aotriglias2

Σήμερα θα ξεκαθαρίσουν όλα. Στις 18.30 το απόγευμα στο μαγαζί του Μάριου Διαγγελάκη έχουν προσκληθεί όλα τα μέλη του συλλόγου που έθεσαν υποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές είτε εκλέχτηκαν είτε όχι, για να συμμετάσχουν στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νέας διοίκησης, αλλά και να χαράξουν κοινή πορεία για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και το κλίμα όπως έχει διαμορφωθεί μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, έχει τεράστιο ενδιαφέρον από κάθε άποψη η σημερινή συνάντηση, που θα γίνει με κλειστές πόρτες. Σύμφωνα με πληροφορίες το κάλεσμα εκ μέρους του Βαγγέλη Σολδάτου και των υπολοίπων, είναι ενωτικό, να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι και να βρουν την χρυσή τομή, ώστε η Τριγλία να κατέβει ενωμένη και δυνατή μέχρι το τέλος της θητείας της νέας διοίκησης.

Επίσης ενδιαφέρον έχει πόσοι θα ανταποκριθούν θετικά στην πρόσκληση της νέας διοίκησης.

Εκτός του Άκη Παπαδόπουλου που βρίσκεται για επαγγελματικές υποθέσεις, στη Μύκονο και του Νίκου Καβρίκα που λόγω ενός προβλήματος υγείας δεν θα μπορέσει να είναι στην πρώτη του νέου δσ, να δούμε ποιοι από τους μη εκλεγέντες, θα παρευρεθούν στην σημερινή συνάντηση.

Κι αυτοί που δεν εκλέχτηκαν είναι: Γ. Νικολούλιας, Γ. Σταμπέλος, Χρ. Καμίνης, Λ. Βρετζάκης, Παν. Βουρδέρης, Σαβ. Αραπκιλής, Ηλ. Περικλέους, Π. Δερουγγέρης και Π. Δήμας.

Από την άλλη όσοι εκλέχτηκαν και αναμένεται να δώσουν όπως είναι φυσικό το παρών σήμερα είναι οι: Βαγγ. Σολδάτος, Μ. Διαγγελάκης, Γ. Χαχολάκης, Κ. Κοζής, Δ. Μισοκοίλης, Π. Σκλιάς, Γ. Γκαραβέλας, Δ. Καλαμπόγιας και Γ. Βατίστας.

Όπως σας έχουμε πει πριν τις εκλογές πρόεδρος θα είναι ο Βαγγ. Σολδάτος, για τις άλλες θέσεις σύμφωνα με πληροφορίες αντιπρόεδρος θα είναι ο Μάριος Διαγγελάκης και ίσως ο Δημ. Μισοκοίλης, Γενικός Αρχηγός ο Γιάννης Γκαραβέλας, Γραμματέας ο Κώστας Κοζής, ενώ για τη θέση του ταμία κάποιοι θα ήθελαν τον Δημήτρη Καλαμπόγια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.