ΑΟ Τριγλίας: Κανείς μας δεν συναίνεσε για το γκρέμισμα, ούτε καν ερωτηθήκαμε

Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι κατά την συζήτηση του προσυμβουλίου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, για την απομάκρυνση του περιπτέρου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Χρήστου Μάντικα και Χρυσοστόμου Σμύρνης και την εκ τοποθέτηση του στην γωνία του Δημοτικού Γηπέδου Ραφήνας,…

που βρίσκεται επί των ιδίων οδών, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και κατ’ επέκταση ο σύλλογος μας, συναίνεσαν επ’ αυτού.

Προς αποκατάσταση της τάξης και της αλήθειας, δηλώνουμε κατηγορηματικά τα κάτωθι:

Καταρχάς να ξεκαθαρισθεί το γεγονός ότι το Δημοτικό Γήπεδο δεν ανήκει στον Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, αλλά η κυριότητα του είναι στα χέρια του ΔΟΠΑΠ και του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Δεύτερον και πιο σημαντικό, είναι το γεγονός ότι κανένα μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ερωτήθηκε, ούτε γραπτά ούτε προφορικά και ουδέποτε έδωσε την συναίνεση του για το γκρέμισμα της γωνίας της εξωτερικής μάνδρας του γηπέδου, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Χρήστου Μάντικα και Χρυσοστόμου Σμύρνης. Οποιοσδήποτε διαδίδει τέτοια λόγια ή τα αναπαράγει, είναι αν μη τι άλλο, ένας κακόπιστος συκοφάντης και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Εάν ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ερωτώταν για το συγκεκριμένο γεγονός, θα έδινε την απάντηση του μόνο γραπτώς και εφόσον προϋπήρχε και ανάλογη έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ζητήσουμε από τον οποιονδήποτε που χρησιμοποιεί για ιδίους σκοπούς, είτε το όνομα συγκεκριμένων συμβούλων τους συλλόγου, είτε της ίδιας της Τριγλίας Ραφήνας, να είναι πολύ πιο προσεκτικός στο μέλλον, διότι η πόλη μας δεν έχει μεγαλώσει τόσο σε μέγεθος, ούτως ώστε τέτοιες πράξεις να μένουν εν κρυπτώ.

Επιφυλλασόμαστε δε, για κάθε νόμιμη ενέργεια, προς διασφάλιση της τιμής και της υπόληψης, τόσο των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου μας, όσο και του μεγάλου συλλόγου που λέγεται Τριγλία Ραφήνας.

Με τιμή,
Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

Σολδάτος Ευάγγελος         Κοζής Κωνσταντίνος
 Πρόεδρος                        Γενικός Γραμματέας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.