ΑΟ Τριγλίας: Οι επαφές με προπονητές συνεχίζονται…

aotriglias2

Συνεχίζονται οι συζητήσεις και οι επαφές της διοίκησης της Τριγλίας με προπονητές για την κάλυψη της θέσης του τεχνικού που θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.Χθες(Παρασκευή) στις 18.30 στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο, υπήρξε συνάντηση κάτω υπό άκρα μυστικότητα, με υποψήφιο προπονητή με τον οποίο οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για Δευτέρα.

Χθες λοιπόν το απόγευμα υπήρχε έντονη κινητικότητα στα γραφεία του συλλόγου.

Ήταν (σχεδόν) όλοι τους εκεί. Από τον πρόεδρο Βαγγέλη Σολδάτο, τον Παναγιώτη Σκλιά, τον Ηλία Περικλέους, τον Γιώργο Σταμπέλο, τον Γιάννη Γκαραβέλα. Πλήρης απαρτία. Στο γραφείο των προπονητών ο τεχνικός διευθυντής Στάθης Ασλάνογλου.

Ο υποψήφιος ήρθε στην ώρα του, μπήκε πρώτα στο γραφειάκι που καθόντουσαν Ασλάνογλου, Σταμπέλος και Γκαραβέλας και μετά από λίγο (κανα δεκάλεπτο), ήρθε η γραμματέας Αγγελική Ευθυμιάδη (πάλι total black) και οι τρεις κατευθύνθηκαν στα γραφεία όπου τους περίμεναν οι υπόλοιποι.

Η συνάντηση κράτησε αρκετή ώρα, ενώ μεσούσης της συζήτησης εμφανίσθηκε και ο Μάριος Διαγγελάκης, ο αντιπρόεδρος της Τριγλίας. Όπως προείπαμε έγινε μια πρώτη προκαταρκτική συζήτηση και η συνέχεια θα δοθεί την Δευτέρα.

Ο προπονητής αυτός, έχει παίξει μπάλα σε πολλές ομάδες είναι σχετικά μικρός στην ηλικία κάτω από 40, άφησε το στίγμα του ως ποδοσφαιριστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τελευταία ασχολείται με την προπονητική. Ως βοηθός κατ αρχάς και μετά σαν πρώτος. Έχει καλές συστάσεις και όρεξη για δουλειά.

Συνεπώς είναι κι αυτός στα υπόψιν… Αν τσακίσει το όνομα που κυνηγάει η Τριγλία θα στραφεί σε αυτόν.

Κι επειδή το θέμα έχει γίνει σίριαλ, η διοίκηση της Τριγλίας θέλει το συντομότερο δυνατό να κλείσει αυτή η «τρύπα» ώστε να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδος.

Υ.Γ. Το όνομα (και φωτογραφία) του υποψηφίου είναι στη διάθεσή μας. Σεβόμενοι όμως την επιθυμία του δεν προχωρήσαμε στην αποκάλυψή του.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.