ΑΟ Τριγλίας: Ο Αλέξης Ιωάννου επέστρεψε σε γνωστά λημέρια

Πέρα από την παραμονή των Τσέπα και Σκαφίδα, δύο παικτών που έχουν γράψει ιστορία στην Τριγλία μια και οι «διόσκουροι», είναι στην ομάδα πολλά χρόνια (εννιά ο ένας, επτά ο άλλος), την φυγή του Χρυσάφη (το είχαμε γράψει στο irafina.gr), επιστρέφει στα κιτρινόμαυρα λημέρια, ένας παλιός γνώριμος ο Αλέξης Ιωάννου.

Ο 32χρονος επιθετικός που έχει φορέσει την φανέλα της Τριγλίας, στο πρόσφατο παρελθόν, ήταν μέλος της ομάδας που ανέβηκε στη Γ΄Εθνική, φέτος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΑΝΑ με τον Αετό Πικερμίου, με συμμετοχές και πολλά γκολ και γενικά είχε μια καλή χρονιά.

ioannou1

Από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές το ήθελαν δεν ήταν δύσκολο να έρθουν αμέσως σε συμφωνία και ο Ιωάννου να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας, θα τον τεστάρει ο νέος προπονητής και εφόσον το κρίνει εκείνος θα τον συμπεριλάβει στο ρόστερ της ομάδας. Αυτή είναι και η συμφωνία διοίκησης και παίκτη.

Και μια και αναφέραμε για τον νέο προπονητή , να πούμε ότι η Τριγλία είναι πολύ κοντά και είναι θέμα ημερών, όπως άλλωστε γράψαμε, να μπουν και οι υπογραφές.

Ωστόσο η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές με τους παίκτες της ομάδας, μια και η φιλοσοφία των ανθρώπων που έχουν τα ηνία της Τριγλίας, να κρατήσουν τον κορμό της περσινής χρονιάς. Εξ ου και η διπλή ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Τσέπα και του Σκαφίδα.

Σειρά παίρνει ο Ζέκιο και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.