ΑΟ Τριγλίας: Το παρασκήνιο πριν τις κάλπες

aotriglias2

Περίεργη σιωπή επικρατεί μετά την προκήρυξη των εκλογών στην Τριγλία. Από τη μια η δήλωση του Γιώργου Χαχολάκη ότι δεν θα κατέβει ως Πρόεδρος, αλλά ως απλό μέλος, από την άλλη η ομιλία του Βαγγέλη Σολδάτου, που ανέδυε ένα… προεδρικό άρωμα και από την άλλη πάλι τα ονόματα που ακούγονται για το νέο ΔΣ συνθέτουν ένα θολό τοπίο!

Πάμε όμως από την αρχή: Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχει το irafina.gr ο Βαγγέλης Σολδάτος χωρίς να έχει εκφραστεί δημόσια ή να έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, φαίνεται πως δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση.

Η σύντομη θητεία του μέχρι τώρα έχει δείξει ότι έχει φιλοδοξίες, έχει στόχους και όραμα για την Τριγλία. Έχει βάλει το… χεράκι του στην καλύτερη οργάνωση του σωματείου, και έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη όσον αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις των κιτρινόμαυρων.

Έπειτα είναι και οι δηλώσεις του κ. Χαχολάκη την Κυριακή στην γενική συνέλευση, προς το πρόσωπό του, όπου μεταξύ άλλων που είπε για τον κ. Σολδάτο, εξήρε την σημαντική οικονομική βοήθειά του. Αν διαπιστώσει λοιπόν πως έχει την στήριξη των μελών του νέου ΔΣ, θεωρείται ότι θα μπει μπροστάρης στην νέα διοίκηση.

Αυτά όσον αφορά τον κ. Σολδάτο.

Οι πληροφορίες από την άλλη λένε πως ενεργό ρόλο στην νέα διοίκηση θα παίξει ο Μάριος Διαγγελάκης.

Δεν ξέρουμε ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του, αν θα είναι στην καρέκλα του προέδρου ή σε κάποια άλλη, αυτό όμως που ακούγεται και δεν διαψεύδεται για την ώρα είναι ότι θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή πυρός, αυτή τη φορά κι όχι εξ αποστάσεως όπως είχε μέχρι τώρα.

Τα νέα ονόματα που θα μπουν στη διοίκηση εκτός απροόπτου είναι ο Λευτέρης Βρετζάκης, έφορος του Παιδικού σήμερα και ο Γιάννης Βατίστας έφορος στο Εφηβικό Τμήμα.

Το μεγάλο μπαμ βέβαια είναι η μεγάλη επιστροφή του Παναγιώτη Σκλιά στα διοικητικά της Τριγλίας. Ο Παναγιώτης ούτως ή άλλως δεν έφυγε ποτέ από την ομάδα απλά δεν συμμετείχε στα διοικητικά. Σίγουρα πάντως, αν δεν αλλάξει τίποτα μέχρι την Παρασκευή, ο κ. Σκλιάς θα είναι η πρώτη δυνατή ενίσχυση της Τριγλίας.

Ερωτηματικό παραμένει ως τώρα, τι θα κάνει ο Ηλίας Μικρόπουλος.

Ο τέως Πρόεδρος έχει πολλά χρόνια που δεν ασχολείται διοικητικά με την ομάδα, αλλά ως φίλαθλος βρίσκεται κοντά τα τελευταία χρόνια. Κανείς δεν ξέρει τις προθέσεις του, ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος και ούτε από το περιβάλλον του… διαρρέει κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν αποφασίσει να βοηθήσει, έχει και την τεράστια εμπειρία και την γνώση των παρελθόντων χρόνων.

Ίδωμεν…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.