Αποστολή εξετελέσθη! Η Τριγλία 0-0 με τον Εθνικό, «κλείδωσε» την παραμονή

Ένα βαθμό ήθελε για να «κλειδώσει» την παραμονή της στην κατηγορία η Τριγλία, έφερε 0-0 με τον ήδη εξασφαλισμένο Εθνικό και πλέον μπορεί την τελευταία αγωνιστική να ταξιδέψει χωρίς άγχος στην Κρήτη για να παίξει με την Αναγέννηση Ιεράπετρας.

triglia ethnikos2

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού από το ξεκίνημα φάνηκε πως η Τριγλία δεν ήθελε να ρισκάρει και περιορίστηκε σε ένα «κλειστό» παιχνίδι έχοντας κατά νου να μην δεχθεί τέρμα. Αυτό σε γενικές γραμμές το κατάφερε, περιόρισε την επιθετική γραμμή των πειραιωτών, ενώ δεν πίεσε ιδιαίτερα το τέρμα του Βουτσινά.

triglia ethnikos fasi1

Στο 18΄ ένα σουτ από καλή θέση του Παυλόπουλου ανησύχησε προς στιγμήν τους κιτρινόμαυρους, αλλά πέραν τούτου δεν απειλήθηκε στο α΄ ημίχρονο. Από την άλλη η Τριγλία είχε όλο κι όλο ένα σουτ του Μάντζη στο 42΄ έξω από την περιοχή που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ του Εθνικού. Στο μεταξύ είχαν προηγηθεί δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους κιτρινόμαυρους με τους Μάργαρη και Βεστάκη να αποχωρούν τραυματίες και τη θέση τους να παίρνουν οι Καραπάνος και Παππάς Ν. αντίστοιχα.

triglia ethnikos fasi2

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και η επανάληψη όπου με τον ήλιο να «καίει» οι αντίπαλοι έριξαν… ταχύτητα και έπαιζαν στο ρελαντί. Ένα σουτ του Χρυσάφη και μια… καραμπόλα των αμυντικών της Τριγλίας στην περιοχή των γηπεδούχων αφύπνισαν λίγο το ενδιαφέρον του αγώνα. Κατά τ΄ άλλα όλα κύλησαν ομαλά με την φωνή του «Εθνικάρα» να ταράζει την νιρβάνα των θεατών.

ethnikaras

Εν κατακλείδι το ζητούμενο ήταν η Τριγλία να πάρει τον πολύτιμο βαθμό που ήθελε και αυτό επετεύχθη. Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία.

triglia sygkentrosi

Διαιτητές: Μπλούνας, Κοκμωτός, Καραγιάννης.

Τριγλία Ραφήνας: Παππάς Δ., Λαζούρας (81’ Συκάς), Μεϊμάρογλου, Τσέπας, Σκαφίδας, Βατίστας, Κότσι, Μάντζης, Βεστάκης (34’ Παππάς Ν.), Χρυσάφης, Μάργαρης( 16’ Καραπάνος)

Εθνικός: Βουτσινάς, Χαλκιάς, Παυλάκης, Μπένα, Κουκούλης, Γούλας, Λεωνιδόπουλος (77’ Ξενιτόπουλος), Σουφλάς (66’ Γκορόγιας), Λύγκος, Δωροβίνης, Παυλόπουλος (56’ Μάναλης)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.