Αργοναύτης Ραφήνας: Τρίποντα… διασκέδασης στο “Λιμένι”! (φωτό & βίντεο)

Δημοτικοί άρχοντες, τοπικοί παράγοντες, παράγοντες των ποδοσφαιρικών ομάδων, διοίκηση και φίλοι της ομάδας ήταν εκεί.

Η ετήσια χοροεσπερίδα του Αργοναύτη Ραφήνας εξελίχθηκε σε μια μπασκετική βραδιά που τα είχε όλα…

Εκλεκτούς καλεσμένους, διασκέδαση, φαγητό αλα “Λιμένι”, ζωντανή μουσική, κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και πάνω απ όλα καλή διάθεση.

Ο στόχος επετεύχθη!

Διασκέδασαν όλοι μαζί, ενώ παράλληλα ενισχύθηκε το ταμείο του Συλλόγου, που όλοι μας ξέρουμε πόση ανάγκη έχουν αυτό τον καιρό τα σωματεία.

Το… ζέσταμα ξεκίνησε από νωρίς, με τους οικοδεσπότες Μάνο Χαχολάκη και τον νιόπαντρο Θανάση Μαλάκη να βρίσκονται επί της υποδοχής.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Αργοναύτη Θανάσης Μαλάκης ο οποίος ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους γονείς των παιδιών της ομάδας και απεύθυνε κάλεσμα για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια της ομάδας προσκαλώντας όλους να γεμίσουν το γήπεδο.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης ο οποίος είπε ότι χαίρεται που βρίσκεται στην γιορτή της ποιο μεγάλης μπασκετικής οικογένειας της πόλης, αστειεύτηκε με τον Μάνο Χαχολάκη και ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Μαλάκη, ο οποίος όπως είπε υπέκυψε στο man-to-man, εννοώντας τον πρόσφατο γάμο του, για την πρόσκληση και μίλησε για την έργο που επιτελείται από την ομάδα του Αργοναύτη ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομών.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον Αργοναύτη ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Φίλιππος Καβουνίδης» Γιώργος Χαχολάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Σάββας Αραπκλής, η Διευθύντρια του ΝΠΔΔ «Φίλιππος Καβουνίδης» Ευγενία Καπριγιάννη, από την Θύελλα Ραφήνας ο πρόεδρος Μπάμπης Μπήλιος και ο Σπύρος Λουκάτος, παίκτες της αντρικής ομάδας του Αργοναύτη Τριγλίας Ραφήνας, γονείς των αθλητών των ακαδημιών και πολλοί φίλοι της ομάδας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.