Αρραβωνιάστηκε την Πηλιχού την ημέρα που γεννούσε η γυναίκα του;

Αντιμέτωπη με περίεργα παιχνίδια της μοίρας είναι η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί”.

Τη μέρα που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρώην σύζυγος του συντρόφου της, Μάκη Τσούφη, έφερνε στον κόσμο τον καρπό του εν διαστάσει εδώ και καιρό γάμου τους, εκείνος πρόσφερε μονόπετρο δαχτυλίδι στην ηθοποιό επισημοποιώντας το δεσμό τους που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014.

pilixou2

Την ώρα που η Ιωάννα Πηλιχού ανακοίνωνε τον αρραβώνα της με τον Μάκη Τσούφη στο facebook κατά τις ίδιες πληροφορίες η σύζυγός του με την οποία βρίσκονται σε διάσταση, γεννούσε το παιδί τους. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί θόρυβος καθώς η επίμαχη είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Πριν από λίγο σε ανάρτηση του στο facebook ο Μάκης Τσούφης, επιτέθηκε εναντίον των δημοσιογράφων που αναπαρήγαγαν το θέμα, κάνοντας λόγο για ανακρίβειες που αφορούν τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, χωρίς ωστόσο να διαψεύσει τη χρονική στιγμή που συνέβησαν τα δυο χαρμόσυνα γεγονότα.

Συγκεκριμένα, γράφει:

“Με λύπη μου διάβασα ένα απολύτως ανακριβές και πικρόχολο άρθρο που αναφέρεται στην πρώην σύζυγό μου την ημέρα της ανακοίνωσης του επίσημου αρραβώνα μου με τη σύντροφό μου, και ενώ το διαζύγιό μου είναι από καιρό σε εξέλιξη.

Είναι σαφής η διάθεση της “δημοσιογράφου” να θίξει θέματα που ανήκουν στο παρελθόν “δηλητηριάζοντας” τη στιγμή και ελπίζοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Μια φιλική συμβουλή: τα κίτρινα σχόλια και η δήθεν δημοσιογραφία δεν αφορούν κανέναν και κρατούν όσο τα “15 λεπτά δημοσιότητας” που επιχειρεί να υφαρπάξει η παγκοσμίως άγνωστη “δημοσιογράφος”. Ας αποκτήσουν δική τους ζωή κάποιοι άνθρωποι”.

Λέγεται, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Μάκης Τσουφής, διάλεξε να ανακοινώσει στη σύζυγό του την απόφασή του να ζητήσει διαζύγιο, εκείνη του ανακοίνωνε ότι περιμένει το παιδί τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.