ΑΣΕΠ: Αναστέλλεται η διάθεση προσωπικού σε κινητικότητα

giorgos-katrougkalos

Την Τετάρτη (25.2.2015) το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της τρέχουσας διαδικασίας κινητικότητας του προσωπικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ανακοινώσεις 8/2013 και 10/2014), ανακοίνωσε ότι το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του φορέα προέλευσης, εξέδωσε νέους αλφαβητικούς πίνακες διάθεσης και νέους πίνακες υπαλλήλων που διατίθενται σε περισσότερες από μία θέσεις.

Οι πίνακες του ΑΣΕΠ αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών. Η κυβέρνηση όμως λέει ότι «παγώνει» η διαδικασία της κινητικότητας στη δημόσια διοίκηση, που περιλαμβάνει και την έκδοση από το ΑΣΕΠ πινάκων διάθεσης προσωπικού. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το ΑΣΕΠ είχε ενημερωθεί από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν.

Μάλιστα, του είχαν ζητήσει να μην προχωρήσει περαιτέρω τις διαδικασίες για έκδοση πινάκων διάθεσης προσωπικού. Έτσι σε συνέχεια της έκδοσης από το ΑΣΕΠ την 25η Φεβρουαρίου 2015 πινάκων διάθεσης προσωπικού, στο πλαίσιο της διαδικασίας της «κινητικότητας», ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιώργος Κατρούγκαλος, ανακοίνωσε, ότι κάθε περαιτέρω σχετική διαδικασία αρμοδιότητας της διοίκησης αναστέλλεται, ενόψει επικείμενης νομοθετικής ρύθμισης του ζητήματος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.