Αττικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας στο Οχυρό! Οι νικητές, οι δηλώσεις και το… ξέσπασμα των μικρών (φωτορεπορτάζ και βίντεο)

Σήμερα το μεσημέρι στις 16.00 ξεκίνησε εδώ στην Ραφήνα, στη θέση Οχυρό και στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, το Αττικό Κυπέλλο Ορεινής Ποδηλασίας.
Τους αγώνες παρά το τσουχτερό κρύο, και τις λίγες (ευτυχώς) σταγόνες βροχής παρακολούθησε πλήθος κόσμου, κυρίως λάτρεις του ποδηλάτου.

ochyro2

Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί. Μικροί και μεγάλοι, αγόρια και κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, συμμετείχαν σε μία από τις πιο τεχνικές και απαιτητικές διαδρομές της Αττικής, όπως έχουν χαρακτηριστεί οι διαδρομές στη θέση Οχυρό.
Ο ΔΟΠΑΠ λοιπόν σε συνεργασία με την Ποδηλατική Ομοσπονδία, την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Αττικής (ΕΠΟΣΚ),τον Αθλητικό Όμιλο Θησέα αλλά και με συλλόγους και φορείς της πόλης μας,διοργάνωσε τον σπουδαιότερο αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην Αττική. Κάτι που είναι ευχής έργον να έρθουν στην Ραφήνα κι άλλοι σπουδαίοι αγώνες.

ochyro10

Το irafina.gr ήταν φυσικά εκεί (μέχρι και απονομή κάναμε) και κατέγραψε καρέ καρέ την προσπάθεια των αθλητών, που πραγματικά σε πολλές περιπτώσεις ήταν συγκινητική. Ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες όπου το πάθος για την πρωτιά και την διάκριση, η αγωνία, η ένταση προκάλεσαν το ξέσπασμα και τους λυγμούς χαράς κυρίως αλλά και υπερέντασης. Εμείς χαρήκαμε την όλη διοργάνωση πραγματικά, γιατί πάνω απ΄όλα διακρίναμε με πόση αγάπη οι μικροί και οι μεγάλοι αθλητές, αλλά και οι γονείς – συνοδοί συμμετείχαν σ΄αυτούς τους αγώνες. Και κατά δεύτερον διότι τέτοιες εκδηλώσεις που γίνονται στον τόπο μας μόνο καλό προσφέρουν σε εμάς.

ochyro11

Στο Οχυρό παραβρέθηκαν ως εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής οι κκ. Δουβίτσας και Μπουράνης, απο τον ΔΟΠΑΠ και το τοπικό συμβούλιο Πικερμίου. Ο πρόεδρος του Οργανισμού μάλιστα Γιώργος Δουβίτσας ευχαριστήθηκε τους αγώνες, ήρθε από νωρίς περπάτησε όλη την διαδρομή μαζί με τον γιό του και στο τέλος απένειμε τα μετάλλια στους νικητές της Ομαδικής Σκυταλοδρομίας.

ochyro4

Στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τόσο τους αθλητές και τους προπονητές που πήραν μέρος στους αγώνες, τους γονείς, όλους τους φορείς που συμμετείχαν, τους διοργανωτές, ενώ τόνισε πως στο πρόγραμμα και στην βούληση των ανθρώπων του Δήμου είναι να γίνουν κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις στην περιοχή μας.
Εμείς με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον φίλο, παλιό Πρωταθλητή και Πρόεδρο της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματελιων Αττικής κ. Αλέκο Κελόγλου για την αμέριστη συμπαράστασή του προς το irafina.gr.

ochyro3

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Τα αποτελέσματα:

Ομαδική Σκυταλοδρομία
Παράδεισος 1:04:32
Ολυμπιακός 1:10:10
Θησέας 1:12:38
Κορωπί 1:15:35
ΑΕΚ 1:17:50
Πρόοδος 1:20:30

ochyro5

Μινι Μικρά Αγόρια
Μερκουράκης Περικλής ΑΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
Μέης Μιχαήλ ΚΡΟΝΟΣ
Σκλατινιώτης Νικόλαος ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗΣ
Μπερδεμπές Κων/νος ΑΕΚ
Ασταράς Ευάγγελος ΚΡΟΝΟΣ

ochyro6

Μίνι Μικρά Κορίτσια
Γιουργουλή Χαρά Σοφία ΑΕΚ
Ευθυμίου Ειρήνη ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗ
Πιπή Μαρία ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ

ochyro7

Μίνι Μεγάλα Αγόρια
Αρβανίτου Νικηφόρος ΘΗΣΕΑΣ
Δραγώνας Συμεών ΠΡΩΤΕΑΣ
Παπαγιαννάκης Νικόλαος ΕΡΜΗΣ
Ζώτος Σωκράτης Άρης ΘΗΣΕΑΣ
Φακίνος Πάυλος Πέτρος ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
Γιοματάρης Γεώργιος ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ochyro9

Μίνι Μεγάλα Κορίτσια
Καραμπάτου Κων/να ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
Μούτσιου Λυδία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Γιάχου Ελευθερία ΑΕΚ

ochyro8

Οι αγώνες θα συνεχισθούν αύριο.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:
* Ώρα 10.00 οι κατηγορίες Παίδων,
Νεανίδων (διάρκεια 60′) και Παμπαίδων,
Πανκορασίδων, Κορασίδων (45′)
* Ώρα 11.00 οι κατηγορίες OPEN FUN (διάρκεια
45′) BIKE OUTLET PIKERMI Trophy & ΟPΕΝ X-PERT (διάρκεια
75′) PROTYPO GYM Trophy o Ώρα 13.00 οι κατηγορίες
Ανδρών (διάρκεια 90′), Εφήβων (διάρκεια
75′) και Γυναικών (90′)
* Ώρα 15.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Να σημειώσουμε ότι οι δυο κατηγορίες OPEN X-PERT 19-39 και 40+ έχουν ως ονομασία, PROTYPO GYM Trophy και ο αγώνας της FUN ονομάζεται BIKE-OUTLET Trophy,προς τιμή των δύο βασικών χορηγών της εκδήλωσης.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.