Α. Βασιλόπουλος: Βοηθήστε μας να στείλουμε στη δικαιοσύνη τον ασυνείδητο με τις φόλες στο Πικέρμι

Λάβαμε μέσω email επιστολή από τον γραμματέα του Δ.Σ Ραφήνας – Πικερμίου Α. Βασιλόπουλο, κάτοικο Πικερμίου, μέσω του οποίου ζητά την συνδρομή των κατοίκων του Πικερμίου ώστε να εντοπιστεί και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη το άτομο που ευθύνεται για τις απανωτές επιθέσεις με φόλες σε ζώα, αδέσποτα ή μη, της περιοχής γύρω από την εκκλησία του Αγίου Χριστόφορου. 

Αναλυτικά ο κ. Βασιλόπουλος αναφέρει:

Απευθύνομαι δημόσια στους κατοίκους γύρω από την περιοχή της εκκλησίας του Πικερμίου (Αγίου Χριστόφορου), με έντονο προβληματισμό για τις απανωτές επιθέσεις με ΦΟΛΕΣ σε ζωάκια της περιοχής μας. Σχεδόν κάθε μερικές εβδομάδες στην περιοχή μας δηλητηριάζεται ένα ζώο. Πρώτα θύματα είναι τα αδέσποτα, χάθηκαν όμως και δεσποζόμενα ζώα που την ημέρα κινούνται ελεύθερα στην περιοχή.

Τελευταίο, όμως, θρασύτατο περιστατικό ήταν το τάισμα (χθες 15/04/2015 ώρα 21:50), με φόλα από τον φράχτη, ενός σκύλου που δεν κυκλοφορεί ποτέ ελεύθερος στον δρόμο. Αναζητώ εδώ και ένα μήνα στοιχεία για το άτομο που κάνει αυτές τις επιθέσεις, μέσω συζητήσεων με γείτονες, από σήμερα όμως θα τοποθετήσω κάμερες σε ιδιωτικούς δρόμους (όπου νομικά επιτρέπεται) και θα φροντίσω για τυχαίες περιπολίες.

Το άτομο αυτό πρέπει σύντομα να το εντοπίσουμε προκειμένου να το οδηγήσω προσωπικά στη δικαιοσύνη. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε παρακαλώ πολύ επώνυμα ή ανώνυμα ενημερώστε με.

Σας ευχαριστώ.

vasilopoulos

Ανδρέας Βασιλόπουλος
κάτοικος Πικερμίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.