Βαγγ. Τσέπας: Αυτή τη φορά η Τριγλία θα την σηκώσει την κούπα!

Δηλώσεις στο irafina.gr έκανε ο Βαγγέλης Τσέπας, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Τριγλίας για το μέλλον της ομάδας, την φετινή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο και την πιθανότητα που έχουν οι κιτρινόμαυροι να σηκώσουν για πρώτη την κούπα!

“Νομίζω ότι αυτή τη φορά δύσκολα θα μας φύγει από τα χέρια”, άρχισε να μας λέει ο Τσέπας, για να συνεχίσει, “νομίζω ότι είμαστε το μεγάλο φαβορί και αυτό που μένει είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Μετά από τέσσερις χαμένους τελικούς είναι η σειρά μας να χαμογελάσουμε. Σαφώς και υπολογίζουμε το Κορωπί με το οποίο παίζουμε την Τετάρτη, αλλά θέλω να πιστεύω πως πλέον και μετά τον Αστέρα Βάρης,που αποκλείσαμε στα πέναλτι και που ήταν μαζί με εμάς από τα φαβορί του θεσμού, δεν θα μας σταματήσει καμιά ομάδα”.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα ο Τσέπας λέει “έχει δρόμο ακόμα, είμαστε σε καλή φάση, το καλό είναι πως η ομάδα έχει νοοτροπία νικητή και κερδίζει τους αγώνες. Για τον λόγο αυτό άλλωστε είμαστε οι μόνοι αήττητοι στο πρωτάθλημα. Δύσκολα χάνουμε και με τις δύο κινήσεις που έγιναν στο μεταγραφικό παζάρι δυναμώσαμε κι άλλο”.

Πως βλέπει όμως τις συνεχείς αναβολές που γίνονται;

“Δεν είναι καλό για εμάς, κόβει τον ρυθμό των ομάδων. Ευτυχώς που εμείς έχουμε τους αγώνες του Κυπέλλου και συνεχίζουμε την αγωνιστική δράση. Αυτό μας κρατάει σε εγρήγορση σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες που έχουν αγωνιστική απραξία. Μακάρι να τελειώσει αυτή η ιστορία με τις αναβολές και να μπούμε σε κανονική αγωνιστική δράση”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.