Βασιλόπιτα από τους εθελοντές πυροσβέστες της Νέας Μάκρης

Το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου Νέας Μάκρης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την περασμένη Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Σταθμού του, στον Προβάλινθο.

Σύμφωνα με το dimotisnews.gr, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η δημοτική σύμβουλος Δήμου Μαραθώνα, κα Ευαγγελία Ρίζου, ο Υποδιοικητής Π.Υ. Νέας Μάκρης, κ. Βικέντιος Μαρινάκης, ο Πυραγός Π.Υ. Νέας Μάκρης, κ. Αθανάσιος Αρβανιτάκης ο τ. Δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Ιωνάς, εκπρόσωπος του Διοικητή ΚΑΑΥ, η αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας Συλλόγων Νέας Μάκρης, κα Διονυσία Κανελλοπούλου και ο κ. Στέφανος Αθανασίου από το Δ.Σ. του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Προβαλίνθου. Στην τελετή παρευρέθησαν επίσης οι εθελοντικές ομάδες ΕΔΟΚ, ΕΠΟΜΕΑ, ΕΟΠΠ Κορωπίου και ΣΣΑΕ.

Για τη βοήθειά τους στο Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου, απονεμήθησαν τιμητικές πλακέτες στον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Χαράλαμπο Αφάλη, στον Προϊστάμενο του πυροσβεστικού συνεργείου, Επιπυραγό – Τεχνικό, κ. Βασίλη Παπαβασιλείου και στον Διοικητή ΚΑΑΥ, κ. Αλέξανδρο Γαλανό.

Η τελετή κοπής της βασιλόπιτάς, συνδυάστηκε με την υποδοχή του νέου πυροσβεστικού οχήματος, 15.000 lt, μάρκας MAGIRUS, που θα συνδράμει και αυτό στις ανάγκες της περιοχής.

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης, το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου Νέας Μάκρης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για τις χορηγίες τους, τον Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Συνοχής, κ. Βασίλη Τσουπρά, τον κ. Γιάννη Μπουρμπουδάκη από το κατάστημα «Coffee Seasons» Νέας Μάκρης, την κα Παναγιώτα Παπανικολάου από το κατάστημα «SLEVORI» Νέας Μάκρης και την κα Ελένη Βαρδάλου από την εταιρεία «YVES ROCHER».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.