Βόμβα Βασιλόπουλου στο δ.σ: Αυτοί είναι οι αφανείς ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας των «πειρατών»

Βόμβα… έσκασε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο δια χειρός του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Ανδρέα Βασιλόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε με έγγραφο από την ΕΕΤΤ, ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από το τοπικό σάιτ piratenews, στο οποίο ποτέ και σε κανένα κείμενο ή άρθρο του δεν εμφανίστηκε ένα όνομα ή μια υπογραφή!

Ο κ. Βασιλόπουλος αποκάλυψε ότι μετά από εισαγγελική παραγγελία έγινε γνωστό το όνομα του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.

Πρόκειται λοιπόν για την εταιρεία MELON ΟΕ Πικέρμι, Αιολίς, η οποία ανήκει στον Σπύρο Κοκκόλη, πατέρα του αντιδημάρχου Γιώργου Κοκκόλη. «Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο να δεχθούμε σαν δημοτική αρχή ένα ενημερωτικό σάιτ, που είναι ανώνυμο» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλόπουλος.

Μετά από την αποκάλυψη αυτή και με… ντοκουμέντα πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ποιος βρίσκεται πίσω από τα ανώνυμα και ανυπόγραφα κείμενα τη συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

«Ναι, αναλαμβάνω την ευθύνη. Εγώ το λειτουργώ», απάντησε ο κ. Κοκκόλης, ο οποίος παραδέχτηκε πως αυτός βρίσκεται πίσω από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Ο αντιδήμαρχος δικαιολόγησε την μέχρι σήμερα ανωνυμία του λέγοντας πώς «την ιστοσελίδα διαχειρίζομαι μεταξύ άλλων κι εγώ», ενώ τόνισε πως αυτός είναι ένας τρόπος να βγάζει τα προς το ζην. «Πριν ασχοληθώ με το δήμο η ιδιότητά μου ήταν αυτή του δημοσιογράφου». Πρόσθεσε μάλιστα πως ο λόγος που η συντακτική ομάδα παρέμεινε εν κρυπτώ ήταν ότι έπρεπε να διασφαλισθεί η αξιοπιστία του μέσου ακριβώς για να μην υπάρχει η οποιαδήποτε υπόνοια!

H αποκάλυψη αυτή πάντως εγείρει σειρά αναπάντητων ερωτημάτων και κυρίως ΓΙΑΤΙ επί τόσους μήνες επιμελώς κρυβόταν η πραγματική ιδιοκτησία. Γιατί δεν έβγαιναν καθαρά και ξάστερα όπως κάνουν τώρα εκ των υστέρων όμως, να πουν ότι αυτοί είμαστε, ο τάδε, ο τάδε και ο τάδε (π.χ. ο Κοκκόλης, ο Κουτσούμπας, ο Θεοτοκάτος κ.α)…

Γιατί είχαν κάτι να κρύψουν;

pirate eett

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.