Γίνεται προσπάθεια να σωθεί το σπίτι του Μυλωνά

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr τις τελευταίες μέρες γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για αναστολή της εκτέλεσης κατεδάφισης του σπιτιού του Γρηγόρη Μυλωνά στα Περιβολάκια από το Δασαρχείο.

Περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε όπως καταλαβαίνετε. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες γίνονται από συγκεκριμένους ανθρώπους και προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αντίπαλος είναι φυσικά ο χρόνος γιατί έχουν μείνει παρά δύο μόνο μέρες μέχρι την Τετάρτη το πρωί (9 η ώρα), όπου τότε αν δεν αλλάξει κάτι θα έρθουν τα συνεργεία κατεδάφισης συνοδεία εισαγγελέα και αστυνομικών δυνάμεων.

milonas perivolakia

Επαναλαμβάνουμε για να μην δημιουργηθεί καμιά παρεξήγηση. Οι ενέργειες γίνονται αλλά το αποτέλεσμα κανείς δεν μπορεί να το προδιαγράψει. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την μετάβαση του θέματος προς θετική λύση. Αλλά…

Να θυμίσουμε πως ο κ. Μυλωνάς κοινοποίησε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας. Κι έκτοτε έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες για την αποφυγή της κατεδάφισης. Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις. Εμείς παρακολουθούμε στενά το θέμα και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.