Για ποιο λόγω «σκότωσαν» τον ΜακΝτρίμι στο «Grey’s Anatomy». Απίστευτο παρασκήνιο!

«Πικάντικο» παρασκήνιο έχει η αποχώρηση του Πάτρικ Ντέμπσι από το «Grey’s Anatomy» έπειτα από 11 σεζόν: σύμφωνα με δημοσιεύματα, έρωτας ήταν η αιτία και, μάλιστα, τον οδήγησε και στην αποχώρηση, αλλά και στο διαζύγιο!

Οι υπεύθυνοι της σειράς σκότωσαν τον δρ. Ντέρκ Σέπερντ, γνωστό ως ΜακΝτρίμι, σε τροχαίο, προκαλώντας μεγάλη απογοήτευση στο κοινό, καθώς επρόκειτο για έναν από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές.

Αν και επισήμως ουδείς ανέφερε την αιτία για την οποία ο Πάτρικ Ντέμπσι έφυγε από την σειρά και, μάλιστα, ενώ είχε υπογράψει για τον 12ο κύκλο, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ηθοποιός διατηρούσε παράνομη σχέση με μέλος του συνεργείου!

Επικαλούμενα πηγές από την παραγωγή, τα εν λόγω δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η συμπρωταγωνίστρια και τηλεοπτική σύζυγος του ΜακΝτρίμι, η Έλεν Πομπέο, ήταν εκείνη που αποκάλυψε την σχέση του 49χρονου ηθοποιού. Μάλιστα, η Πομπέο φέρεται να «κάρφωσε» το ειδύλλιο, τόσο στους υπεύθυνους της σειράς, όσο και στη γυναίκα του 49χρονου σταρ, την Τζίλιαν Φινκ, η οποία είναι φίλη της!

Αποτέλεσμα;
Ο Πάτρικ Ντέμπσι πήρε διαζύγιο, τον περασμένο Γενάρη, μετά από 15 χρόνια γάμου και τον έδιωξαν, μέσω θανάτου, από το «Grey’s Anatomy»!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.