Γιώργος Χαχολάκης: Σταράτα λόγια από τον πρόεδρο της Τριγλίας

Δυο μέρες μετά τις εκλογές της Τριγλίας ο Γιώργος Χαχολάκης αποφάσισε να μιλήσει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο fb. Δείτε τι έγραψε:

Με την πάροδο λίγων ημερών από τις εκλογές της αγαπημένης μας ομάδος θέλω να πω σε αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Επειδή κάποιοι αναφέρθηκαν σε λάθη της προηγούμενης διοίκησης να αναφερθώ λοιπόν ότι ο κορμός αυτής της διοίκησης ήταν ο ίδιος τα τελευταία χρόνια κ γι αυτό φέραμε σημαντικές επιτυχίες στην ομάδα μας..

Οι συνεργάτες μου ήταν άνθρωποι που πάνω απ όλα αγαπούσαν κ έδιναν τα πάντα για αυτήν την ομάδα..

Κάποιοι από αυτούς όπως ο Γιώργος ο Σταμπέλος, ο Δημήτρης ο Καλαμπογιας, κ κατόπιν ο Παναγιώτης ο Βουρδέρης ήταν μαζί μου που ξεκινήσαμε το όραμα για ένα νέο ξεκίνημα από την β ΕΠΣΑ κ καταφέραμε μέσα σε 3 χρόνια να την ανεβάσουμε στην Α κατηγορία..

Στη συνέχεια καταφέραμε αυτή την ομάδα με προσθήκη στελεχών όπως ο Άκης ο Παπαδόπουλος κ ο Χρυσός ο Καμίνης να φτάσουμε αυτή την ομάδα στην γ εθνική..

Πάνω απ όλα τίμια ίσως από τις λίγες ομάδες που ανέβαιναν, με πολύ μεράκι κ πολύ δουλειά..

Τα τελευταία 2 χρόνια μπήκαν αρκετά νέα πρόσωπα στη διοίκηση ικανά να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδος. Την πρώτη χρονιά η ομάδα βγαίνει 4η κ την δεύτερη η ομάδα ποτέ δεν μπήκε στο γκρουπ του υποβιβασμού..

Αν μάλιστα έπαιρνε το τελευταίο παιχνίδι με τον τελευταίο θα έβγαινε 5η κ αυτό σημειωτέον έγινε με 5 παιδιά από το εφηβικό..!!

Ήταν όμως μια περίεργη χρονιά γιατί κάποιοι από την αρχή της χρονιάς άρχισαν να μας σχολιάζουν πικρόχολα χωρίς κανένα λόγο κ δημιουργώντας αναστάτωση στην ομάδα.

Όσοι απέξω νομίζουν ότι όλα αυτά που κάναμε έγιναν εύκολα είναι πολύ γελασμένοι κ αν δουν πόσες ιστορικές ομάδες με κόσμο, υποβιβάστηκαν θα καταλάβουν την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε..

Μπορεί σε κάποιους να πείραξε η επιτυχία μας αλλά για αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι..

Κάποιοι αναφέρανε η νέα διοίκηση να μη κάνει τα λάθη της παλιάς…!!!

Αλήθεια τι εννοούμε λάθος στο ποδόσφαιρο η επιλογή ενός παίκτη, ενός προπονητή..!!

Λάθος είναι να μη πετύχεις στους στόχους σου κ να αποτύχεις φίλοι μου κάτι που δεν έγινε στην ομάδα μας.

Και κλείνοντας γιατί σας κούρασα, αναφέρθηκα παρά πάνω σε κάποιους παράγοντες που δεν τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους από τις εκλογές που έγιναν. Ήταν άσχημο να βλέπουμε ανθρώπους να έρχονται να ψηφίζουν χωρίς να ξέρουν που είναι το γήπεδο κ ήταν μια εκλογική διαδικασία που δεν αρμόζει σε αυτή την ομάδα..

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν η πρώτη κ τελευταία φορά που έγινε αυτό κ ότι η νέα διοίκηση θα εναρμονίσει το καταστατικό της με το νέο αθλητικό νόμο ώστε να μην υπάρξουν παρόμοια φαινόμενα..

Λυπάμαι που στη νέα διοίκηση δεν θα υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι κ ελπίζω πραγματικά να μπορέσει η νέα διοίκηση να φανεί αντάξια της ιστορίας αυτής της ομάδος κ να πάει καλύτερα από τις προηγούμενες..

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.