Δημ. Συμβούλιο Ρ-Π (2/9). Πιστικίδης σε Μαυρουδή: Γράφεις σοφιστείες κι όχι σοφίες…

Όταν ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής κι έφθασε στο θέμα της αποχέτευσης, αναφέρθηκε κατά του γιατρού και δημοτικού συμβούλου Ευάγγελου Μαυρουδή για το πρόσφατο άρθρο του με τίτλο «Η πόλη των χαμένων ευκαιριών»

«Από την αρχαία Ελλάδα υπάρχει ένας διαχωρισμός για την σοφιστεία και την σοφία. Ο κ. Μαυρουδής γράφει σοφιστείες» ξεκίνησε να λέει ο Δήμαρχος και συνέχισε

«Οι σοφιστείες είναι ο λόγος που είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα θα σε οδηγήσει σε αναληθή συμπεράσματα και εντυπώσεις. Είναι σοφιστείες αυτά που γράφει διότι ο συμπαθής κατά τα άλλα συνάδελφος παίρνει μόνο την δικιά του αλήθεια. Μου θυμίζει ανθρώπους που είτε τους μιλάς είτε δεν τους μιλάς είναι καρφωμένοι σε αυτή τη σκέψη που έχουν από την αρχή, δεν σε ακούνε. Δεν προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια γιατί μέσα εκεί βρίσκεται και η σοφία».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου τον παρομοίασε με τον γνωστό θεατρικό συγγραφέα Λουίτζι Πιραντέλο λέγοντάς του πως του θυμίζει το έργο του «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε». Μιλώντας δε για τον Προαστιακό τον κατηγόρησε ότι: «Διαστρεβλώνετε την αλήθεια και τα λεγόμενά μου».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.