Διαζύγιο με Χρυσάφη η Τριγλία

Τελικά οι πληροφορίες που είχε το irafina.gr βγήκαν αληθινές. Τριγλία και Γιάννης Χρυσάφης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου χωρίζουν τους δρόμους τους και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Το μέλλον του Χρυσάφη στην ομάδα της Ραφήνας ήταν… θολό από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, αφού κατά πολλούς ο παίκτης παρότι ήρθε με πολλές περγαμηνές και πλούσιο βιογραφικό, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά σε σχέση πάντα και με τις οικονομικές απολαβές του.

Έτσι κάπου εκεί χάλασε η… μαγιά και απ ότι φαίνεται είναι θέμα χρόνου, αν δεν έχει τελειώσει η ιστορία, ότι ο Χρυσάφης αποτελεί παρελθόν για την Τριγλία.

Κάποιοι αναφέρουν ότι ο Χρυσάφης φέρεται να ενημέρωσε ήδη τη διοίκηση της ομάδας για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Τριγλία. Είτε έτσι πάντως είτε αλλιώς, όπως προείπαμε, το τέλος της συνεργασίας τους είναι οριστικό, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά.

Το βιογραφικό του Χρυσάφη είναι πλούσιο, καθώς έχει παίξει σε αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών ο ΟΦΗ, ο Άρης, ο Λεβαδειακός, ο Πανθρακικός, ο Παναιτωλικός, η Παναχαϊκή, ο Παναιγιάλειος και ο Ιωνικός. Να προσθέσουμε και την Τριγλία

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.