Δώρο έκπληξη: έκτακτο σπέσιαλ Game of thrones στις 8/2!

Game of thrones

Το HBO δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τις φήμες, ωστόσο αυτές οργιάζουν: ένα νέο ημίωρο σπέσιαλ εισαγωγικό αφιέρωμα στον πέμπτο κύκλο έρχεται τον Φεβρουάριο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Vanity Fair, οι φαν του Game of thrones μπορούν να ετοιμάζουν -πρόωρα- τις βαλίτσες τους για τα Επτά Βασίλεια. Οι φήμες των τελευταίων ημερών οργιάζουν, υποστηρίζοντας ότι ένα σπέσιαλ επεισόδιο 28 λεπτών με τίτλο «A day in the life» προγραμματίζεται για να προβληθεί από το HBO στις 8 Φεβρουαρίου.
Η είδηση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα οπαδών της σειράς Winteriscoming.net και δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από το HBO, ωστόσο ανήκει στις πάγιες τακτικές του δικτύου να μεταδίδει περίπου τέτοια εποχή ένα έκτακτο επεισόδιο, που θα μεταφέρει το κοινό σε όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες και θα το εισάγει στον επόμενο κύκλο (πέρσι το είχε κάνει με ένα έξτρα 15λεπτο με τίτλο «Ice and Fire: A Foreshadowing»).

Στο φετινό, που σύμφωνα με τις φήμες θα έχει διπλάσια διάρκεια, θα γνωρίσουμε -λέει- κάποιους από τους χαρακτήρες του επόμενου κύκλου και θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από το πώς θα κυλήσει η ζωή των αγαπημένων μας ηρώων στα επόμενα επεισόδια. Υπενθυμίζεται ότι η πρεμιέρα της νέας σεζόν (5ος κύκλος) είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Απριλίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.