Εκτός Μουρμούρας Βλάχος- Τριανταφυλλίδου! Ποιο θα είναι το νέο ζευγάρι της σειράς;

Οι υπεύθυνοι του ALPHA συνεχίζουν τις συζητήσεις και τα σχέδια για τον τρίτο κύκλο της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Την ίδια στιγμή, φαίνεται να προσανατολίζονται και ποιο θα είναι το νέο ζευγάρι…

Πριν από δύο χρόνια, οι υπεύθυνοι του ALPHA πήραν τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψουν και πάλι στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας. Αυτή η νέα «εποχή» για το κανάλι εγκαινιάστηκε με τη μεταφορά της ισπανικής σειράς «Escenas De Matrimonio» (μτφ. «Σκηνές γάμου») στα ελληνικά δεδομένα. Και μάλιστα είχε όλα τα εχέγγυα για να πετύχει, κάτι που αποδείχτηκε στο πέρασμα του καιρού. Η σειρά εξακολουθεί να έχει την ίδια δυναμική και ακόμα παραπάνω, ενώ οι υπεύθυνοι των αντίπαλων καναλιών δεν άργησαν να αρχίσουν την… κακή μουρμούρα!

Τα τρία τηλεοπτικά ζευγάρια: Χάρης-Βάσω (Πάνος Βλάχος-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), Ηλίας-Μαρίνα (Βλαδίμηρος Κυριακίδης-Δάφνη Λαμπρόγιαννη), Μηνάς-Βούλα (Αντώνης Αντωνίου-Ελένη Κοκκίδου) κατάφεραν να μπουν στα σπίτια εκατομμυρίων τηλεθεατών. Κάτι που θα συνεχίσει να γίνεται, αφού οι συντελεστές της σειράς εξασφάλισαν το πράσινο φως μέχρι και τον Δεκέμβριο του ’16.

Η αποχώρηση «βόμβα» και τα νέα πρόσωπα!

Μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει στο ρητό που λέει πως «ομάδα που κερδίζεις, δεν την αλλάζεις». Οταν, όμως, μιλάμε για την ελληνική τηλεόραση, όλα παύουν να ισχύουν! Και αυτό γιατί στην τρίτη χρονιά του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες και κάποιες έχουν ήδη δρομολογηθεί. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Οπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενα τεύχη του περιοδικού, θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στα ζευγάρια. Οι φήμες που ήθελαν τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να αποχωρούν από το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς επιβεβαιώνονται, και οι υπεύθυνοι της παραγωγής ήδη αναζητούν τους ηθοποιούς που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το νέο, ιδανικό ζευγάρι. Στο τραπέζι των συσκέψεων έχουν πέσει πολλά και διάφορα ονόματα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, μέσα σε αυτά είναι και του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Αθηνά Οικονομάκου. Μάλιστα, το «πάντρεμα» των δύο ηθοποιών φαίνεται να συγκεντρώνει και τις περισσότερες… ψήφους εμπιστοσύνης, ενώ θα δώσουν εξίσου πολύ καλό υλικό στους συγγραφείς. Για την ώρα και οι δύο ηθοποιοί είναι ελεύθεροι από άλλες τηλεοπτικές υποχρεώσεις. Από τη μια το «Κάτω Παρτάλι» που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα προχωρήσει και σε τρίτο κύκλο επεισοδίων ο οποίος θα αποτελείται από 8-9 επεισόδια και θα ξεκινήσει να προβάλλεται -εκτός απροόπτου- τον ερχόμενο Οκτώβριο. Εν αντιθέσει με την Αθηνά Οικονομάκου, που βρίσκεται σε συζητήσεις για διάφορες μελλοντικές δουλειές, όπως το «The Music Mall» του Δημήτρη Αρβανίτη. Πάντως, το νέο ζευγάρι δεν αναμένεται να μπει στην καθημερινότητά μας πριν από τον Ιανουάριο του 2016!

Πονοκέφαλος… αναζήτησης

Τη στιγμή που οι συντελεστές της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχουν πάρει το πράσινο φως και για τρίτη χρονιά, οι υπεύθυνοι των αντίπαλων καναλιών αναζητούν αντίστοιχα concept. Δηλαδή: Χαμηλό κόστος, έξυπνο σενάριο και λίγα πρόσωπα, γιατί ως γνωστόν όσο πιο λίγα πρόσωπα τόσο κατεβαίνει το budget. Πάντως, δύο μεγάλα κανάλια βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένες εταιρείες παραγωγής για να αποκτήσουν τα δικαιώματα.

Πηγή: TV24

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.