Ελληνίδα παρουσιάστρια: Με φώναζαν κολώνα της ΔΕΗ και όρθιο χιλιόμετρο

Η παρουσιάστρια και σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή και Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, Ιωάννα Λίλη σε συνέντευξη της μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο άγχος για το μεγάλωμα των παιδιών της, στο bullying που υπέστη στο παρελθόν και στο ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου παιδιού.

Με τι αγχώνεται; ”Με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας. Αγωνιώ πολύ για το μέλλον των παιδιών μας”, εξομολογείται στη δημοσιογράφο Έφη Τσαμπαζή και το περιοδικό Εγώ weekly και συμπληρώνει: ”Με το μεγάλωμά τους. Υπάρχουν πλέον όλα αυτά τα φαινόμενα που με σοκάρουν, όπως το bullying, οι παγίδες του Διαδικτύου, η παιδεραστία.

Εκείνη αντιμετώπισε προβλήματα όταν ήταν μαθήτρια; ”Θυμάμαι στο δημοτικό και το γυμνάσιο που με κορόιδευαν οι συμμαθητές μου για το ύψος μου. Ήμουν η πιο ψηλή του σχολείου, όχι μόνο της τάξης μου. Καταλαβαίνετε τι καζούρα μου έκαναν. Με φώναζαν ”όρθιο χιλιόμετρο” και ‘κολόνα της ΔΕΗ”’, παραδέχεται και προσθέτει: ”Στενοχωριόμουν πολύ. Τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, το γνωρίζετε αυτό. Υπήρχαν κάποιες φορές που προσπαθούσα να ”μαζευτώ”. Μέχρι και καμπούρα έκανα για να μη φαίνεται το ύψος μου”.

Ως μαμά είναι υπερπροστατευτική, αυστηρή ή καλή; ”Θα με χαρακτήριζα ένα συνδυασμό όλων αυτών. Σε κάποια θέματα είμαι πιο αυστηρή από τον πατέρα τους. Θέλω να έχουν ένα πρόγραμμα και να γνωρίζουν τα όριά τους. Υπερπροστατευτική είμαι, αλλά όχι σε σημείο υστερίας”.

Όσο για το αν είναι στα σχέδιά τους ένα τρίτο παιδί; Η Ιωάννα Λίλη λέει όχι και καταλήγει: ”Αλλά αν συμβεί, καλώς να έρθει”.

lili

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.