Ενα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή των «X-Files»

Οπως δείχνουν τα πράγματα, το «X-Files» θα επιστρέψει για ένα μίνι κύκλο επεισοδίων, με την αλήθεια να παραμένει… εκεί έξω.

Ηταν μόλις τον Ιανουάριο, όταν ο διευθυντής του καναλιού Fox, Γκάρι Νιούμαν, επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρονται για την αναβίωση της σειράς και, πως είχαν ήδη συζητήσει με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Τζίλιαν Αντερσον, αλλά και το δημιουργό της σειράς Κρις Κάρτερ.

«Ναι είναι αλήθεια έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις για το πιθανό μέλλον των X-Files» δήλωνε τότε ο Νιούμαν. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να το επαναφέρουμε στον αέρα κάποια στιγμή. Οι ηθοποιοί είναι πολύ απασχολημένοι και ο ίδιος ο Κρις έχει πολύ σφιχτό πρόγραμμα. Ομως όλοι προσπαθούμε να βρούμε το κενό και να το κάνουμε! Εχουμε κρατήσει πολύ φιλικές σχέσεις με τον Κρις, τον Ντέιβιντ και την Τζίλιαν. Είναι θέμα χρόνου…».

O χρόνος μάλλον έφτασε, γιατί οι τελευταίες φήμες θέλουν το Fox να βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία του νέου κύκλου των «X-Files», ενώ υπάρχουν διχογνωμίες για τον ακριβή αριθμό των επεισοδίων αφού άλλοι μιλούν για λιγότερα από 10 και άλλοι για μόλις 6 νέα επεισόδια.

Το «πράσινο φως» στο reboot του «X-Files», επιβεβαιώνει ωστόσο πως στη σειρά θα επιστρέψουν ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι και η Τζίλιαν Αντερσον, αφού καμία άλλη εκδοχή δεν θα είχε νόημα, αν και όπως είχε δηλώσει ο Ντουκόβνι τον Ιανουάριο η συμμετοχή τους μπορεί να είναι περιορισμένη – πράγμα που σημαίνει πως είτε θα πρωταγωνιστούν σε μερικά μόνο επεισόδια ή οι ρόλοι τους θα είναι guests.

«Υποθέτω ότι θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα. Θα δούμε τι μορφή θα πάρει και για πόσα επεισόδια μιλάμε. Σίγουρα δεν μπορώ ούτε με ενδιαφέρει να κάνω έναν ολόκληρο κύκλο. Θα βρίσκομαι εκεί αλλά κάπως περιορισμένα. Είμαστε όλοι γέροι, δεν έχουμε την ενέργεια για έναν ολόκληρο κύκλο», δήλωσε γελώντας.

(πηγή: flix.gr)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.