Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο CASABLANCA MUSIC HALL

Εντυπωσίασε στην επίσημη πρεμιέρα του το“DYNASTY the SHOW” το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με τη Νίνα Λοτσάρη και τον Παναγιώτη Πετράκη.
«Εκρηκτικό, αισθησιακό, έντονο, λαμπερό, ανατρεπτικό», το “DYNASTY the SHOW” ενθουσίασε το κοινό. Η Νίνα Λοτσάρη και ο Παναγιώτης Πετράκης απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές για τις ερμηνείες και τα απαιτητικά χορευτικά τους ενώ οι βαρύτονοι Νικόλαος Καραγκιαούρης -Ζαφείρης Κουτελιέρης και ο κομπέρ Ζανό Ντάνιας αποτέλεσαν highlight της βραδιάς.

IMG 6258

Πολλά συγχαρητήρια απέσπασαν και οι συνεργάτες της παράστασης John Mitropoulos για τη σκηνοθεσία, η Wendy Gibbins για τις χορογραφίες, για τις ενορχηστρώσεις ο Κωνσταντίνος Παγιάτης και οι βιρτουόζοι μουσικοί που αποτελούν τη ζωντανή ορχήστρα του CASABLANCA MUSIC HALL.

DAR 5734

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η νονά της κόρης της Νίνας Λοτσάρη, Σόφη Πασχάλη με την Έλενα Παπαβασιλείου, ο καλός της φίλος Τάκης Ζαχαράτος παρέα με τη Μαρίνα Βερνίκου, η Νατάσσα Ράγιου, η πρώτη νικήτρια του Dancing with the stars Έλενα Πρεζεράκου και το φετινό φαβορί Μορφούλα Ντόνα, o Δημήτρης Παπαδημητρίου με τη Φωτεινή Δάρρα, η Άννα Φόνσου με την Ελένη Φιλίνη, ο Μάκης Δελαπόρτας με την Άριελ Κωνσταντινίδη, ο Τζίμυς Σταθοκωστόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Νεφέλη Ορφανού,η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Γιάννα Τερζή, η Ιωάννα Μπούκη-Σρόιτερ, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Courtney Parker, ο Θάνος Καλλιώρας, η Shaya, ο Στέλιος Κρητικός με τη σύνροφό του Κάτια Παπαδοπούλου, η Άντζελα Ευριπίδη, η Μάσα Φασούλα με την Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί άλλοι.

DAR 5550

IMG 6267

Εταιρία Παραγωγής: POSEIDON LIFETIME MANAGEMENT
Μείνετε συντονισμένοι :https://www.facebook.com/CasablancaMusicHall.gr

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο
Ώρα προσέλευσης: 10.00μ.μ. για το φαγητό, 11.00μ.μ. για το show

Casablanca Music Hall
Ζωοδόχου Πηγής 3
Τηλ. Κρατήσεων 210 330.330.0

DAR 5627

DAR 5735

DAR 5604

DAR 5480

DAR 5501

DAR 5509

DAR 5527

DAR 5531

DAR 5564

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.