ΕΠΣΑΝΑ: Λαμπερή γιορτή εν όψει του τελικού! (φωτό)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (22/2) στην ταβέρνα «Ελαιώνας» στην Παιανία, το τραπέζι που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΠΣΑΝΑ με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου (Τριγλία – Νικολακάκης σήμερα Τετάρτη 24/2 15.30 στην Βάρη).

Εκεί ήταν σύσσωμη η διοίκηση της Ένωσης, φυσικά οι δύο ομάδες – φιναλίστ, ενώ το παρών έδωσε αρκετός κόσμος του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο!

Όλα κύλησαν ιδανικά και άπαντες είχαν να πουν τα καλύτερα για την δεξίωση.

Αρχικά έγινε ένα καλωσόρισμα από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΑΝΑ και πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Γιώργο Φλαμπούρη, ενώ εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γρηγόρης Αποστολίδης αλλά και οι κ.κ. Ντόμπροβιτς (Αν. Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας) Κώτσαινας (Μέλος).

Στο βήμα ανέβηκαν επίσης οι δύο προέδροι των ομάδων κ..κ. Νικολακάκης και Σολδάτος αλλά και οι προπονητές κ.κ. Βρεττός και Καλοπήτας.

Μάλιστα, ο τεχνικός του Νικολακάκη Κώστας Βρεττός τόνισε απευθυνόμενος προς τους παίκτες της Τριγλίας -με αφορμή την ήττα από τον Φωστήρα- πως ”παιδιά χάσατε μια μάχη, όμως μπορείτε στη συνέχεια να ανακάμψετε και να βρεθείτε στη Β’ Εθνική”, με αποτέλεσμα άπαντες να ξεσπάσουν σε χειροκρότημα.

Αξίζει να σταθούμε επίσης στα αναμνηστικά δώρα που πήραν όσοι παρευρέθηκαν στο τραπέζι, που ήταν ένα μπρελόκ για τα 15 χρόνια της Ένωσης, ενώ η ΕΠΣΑΝΑ κυκλοφόρησε και ένα σχετικό βιβλιαράκι για τον τελικό, όπου υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία των δύο ομάδων και η προϊστορία του θεσμού.

Την βραδιά έκλεισε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΑΝΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Γιώργος Φλαμπούρης ο οποίος αφού έστειλε τις ευχαριστίες του ευχήθηκε να γίνει ένας καλός τελικός, να τον ευχαριστηθούν οι δύο ομάδες και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Πηγή: pamebala.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.