Ηλυσιακός – Τριγλία 0-1, κόκκινη ο Σαγανάς

Με το… δεξί έκανε ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής η Τριγλία, αφού ήταν καλύτερη και επικράτησε με 1-0 του Ηλυσιακύ στο γήπεδο του Ζωγράφου.

Το κακό ήταν ότι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σαγανάς στις καθυστερήσεις του αγώνα.

DSC 6417

Το νικητήριο τέρμα σημείωσε με κεφαλιά ο Γούλας στο 50ο λεπτό μετά από κόρνερ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Καλοπήτα είχαν καλή απόδοση, αλλά τους έλειπε το γκολ κι έτσι το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο του Ζωγράφου έληξε 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα 45 λεπτά, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχαν κλείσει στο κέντρο τους διαδρόμους όμως οι ευκαιρίες που είχαν δημιουργήσει δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Ένα καλό πεντάλεπτο (20-25) είχαν με τους Βασιλείου 22΄ και Σαγανά 24΄ να χάνουν δύο καλές ευκαιρίες. Ακόμα στο 4΄ο Κόντης σούταρε άουτ.

Στην επανάληψη η Τριγλία συνέχισε να υπερτερεί του αντιπάλου της και στο 50΄ κατάφερε να πετύχει το μοναδικό τέρμα που έμελλε να της δώσει και τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Μετά το 0-1, πρόσεξε τα νώτα της, κράτησε ανέπαφη της εστία της, ενώ επιθετικά δεν κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα σε κλασικές ευκαιρίες με τον Σκαφίδα και τον Κόντη.

Μελανό σημείο η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Σαγανά, ο οποίος θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι της Τριγλίας με τον Άλιμο στη Ραφήνα.

DSC 6478

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Μαυρομάτης) Κουρεπίνης, Φλέγγας, Χατζηγιαννακός, Συριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Σύσκος, Γκουτσούλας, Θανόπουλος, Στρίγγας, Ξαγοράρης.

ΑΟ ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Δήμιζας, Κάρδαρης, Μειμάρογλου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας (78′ Ζέκιο), Μανδύλης, Γούλας, Κόντης (83′ Λαζούρας), Βασιλείου (60′ Μάλτσι), Σαγανάς.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.