Η απίθανη ιστορία του “Ηρακλή” -Πώς επέζησε από ανεύρυσμα και 4 εμφράγματα

Ο Κέβιν Σόρμπο γυρίζει πίσω 18 χρόνια και αποκαλύπτει με μεγάλη λεπτομέρεια πώς γλίτωσε από τρία εμφράγματα και ένα ανεύρυσμα.

Η τηλεοπτική σειρά “Ηρακλής” παραμένει ακόμη και σήμερα μία από τις πιο δημοφιλείς όλων των εποχων, με τον πρωταγωνιστής της, Κέβιν Σόρμπο (Kevin Sorbo) να έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με αυτόν, που ο κόσμος να μην γνωρίζει καν το πραγματικό του όνομα.

Στα 57 του χρόνια σήμερα, ο δημοφιλής ηθοποιός ο οποίος συνεχίζει την πορεία του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση με συμμετοχές σε τίτλους όπως: The X Files, Lois and Clark: The New Adventures of Superman, Two and a Half Men, The O.C., Andromeda, God’s Not Dead, Kull the Conqueror, αποκαλύπτει μια απίθανη περιπέτεια που είχε με την υγεία του πριν από 18 χρόνια.

Πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Μια πραγματικά απίθανη ιστορία διηγήθηκε ο Κέβιν Σόρμπο μιλώντας στο Christian Broadcasting Network.

Το 1997 σε ένα επεισόδιο της σειράς Ηρακλής με τίτλο “Prince Hercules”, γνώρισε την ηθοποιό Σαμ Τζένκινς, την οποία ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και έγινε σύζυγός του ένα χρόνο αργότερα.

Στα τέλη της ίδιας χρονιάς υπέφερε από σοβαρούς πόνους στον ώμο. Η επίσκεψή του σε έναν χειροπράκτη για μασάζ είχε σαν αποτέλεσμα να πάθει ανεύρυσμα λόγω θρόμβου που δεν γνώριζε ότι έχει στον ώμο του – με κίνδυνο να του ακρωτηριάσουν το χέρι.

Επιβαρύνθηκε σημαντικά η όρασή του, η κίνησή του, απέκτησε ημικρανίες και τελικά έπαθε τρία εμφράγματα. Αν και υπέστη 10% απώλεια όρασης και σοβαρά κινητικά προβλήματα συνέχισε να παίζει στους τελευταίους κύκλους της σειράς Ηρακλής, ενώ έμεινε κρυφή η κατάσταση της υγείας του από το ευρύ κοινό.

Από τότε γύρισε 40 ταινίες και έκανε τρία παιδιά – δύο αγόρια και ένα κορίτσι – με τη σύζυγό του, και όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πριν από μερικά χρόνια όλα αυτά έγιναν με τη βοήθεια του Θεού.

Στα 57 του χρόνια ο Κέβιν Σόρμπο είναι υγιέστατος ενώ παραμένει με τον τρόπο του κοντά στον Θεό, πίστη την οποία εκφράζει όπως και όπου μπορεί, σχεδόν… εμμονικά!

hraklis tv today1

Πηγή: womenonly.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.