Η «μάχη» της παραμονής στην Γ” Εθνική

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι τελευταίες τρεις αγωνιστικές της Γ” Εθνικής κατηγορίας όπου και θα κρίνουν ουσιαστικά ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν την Αναγέννηση Ιεράπετρας στις τοπικές κατηγορίες.

Ουσιαστικά όμως η μεγάλη «μάχη» για την παραμονή θα δοθεί από πέντε ομάδες καθώς ΠΑΟΚ, Εθνικός και Τριγλία Ραφήνας θέλουν από ένα έως δύο τρίποντα για να να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους.

Από εκεί και κάτω όμως, ο 9ος Ηλυσιακός έχει 26 βαθμούς έναν μόλις παραπάνω από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας όμως εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα καθώς θα αντιμετωπίσει εντός έδρας Ιωνικό και Κηφισιά και εκτός έδρας τον Ηρόδοτο ενώ ο Γιούχτας που είναι στην 10η θέση με 25 βαθμούς θα αντιμετωπίσει Νέα Ιωνία, Αναγέννηση Ιεράπετρας και Γλυφάδα η οποία ισοβαθμεί με τον Γιούχτα στους 25 και θα αντιμετωπίσει πέραν της ομάδας των Αρχανών τον Ατρόμητο και την Νέα Ιωνία.

Ο Ηρόδοτος που είναι 12ος με 23 βαθμούς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας Κισσαμικό και ΠΑΟΚ ενώ εντός θα υποδεχθεί τον Ηλυσιακό και η 13η Νέα Ιωνία έχει μπροστά της τρεις τελικούς με Γιούχτα, Γλυφάδα και Αστέρα Βάρης.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, η «μάχη» θα είναι αμφίρροπη και δύσκολη καθώς οι ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία τους θα παίξουν… αναμεταξύ τους με τον Ηρόδοτο να έχει μπροστά του τον Ηλυσιακό, την Νέα Ιωνία τον Γιούχτα και την Γλυφάδα, τον Ηλυσιακό να έχει τον Ηρόδοτο και την Γλυφάδα να έχει Νέα Ιωνία και Γιούχτα και ουσιαστικά αυτά τα παιχνίδια θα κρίνουν και την… παραμονή.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘ.
24η ΑΓΩΝ.
25η ΑΓΩΝ. 26η ΑΓΩΝ.
6.ΠΑΟΚ
32
ΤΡΙΓΛΙΑ
ΙΩΝΙΚΟΣ* ΗΡΟΔΟΤΟΣ
7.ΕΘΝΙΚΟΣ
29
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΤΡΙΓΛΙΑ* ΙΩΝΙΚΟΣ
8.ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ.
28
ΠΑΟΚ*
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ*
9.ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
26
ΙΩΝΙΚΟΣ
ΗΡΟΔΟΤΟΣ* ΚΗΦΙΣΙΑ
10.ΓΙΟΥΧΤΑΣ
25
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ*
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑ*
11.ΓΛΥΦΑΔΑ
25
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ*
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΓΙΟΥΧΤΑΣ
12.ΗΡΟΔΟΤΟΣ
23
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ*
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ*
13.ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
23
ΓΙΟΥΧΤΑΣ
ΓΛΥΦΑΔΑ* ΑΣΤΕΡΑΣ Β.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.